Ciko start nieuw beginnerstraject: Ik Loop

IK LOOP is een loopcursus voor de beginnende hardloper. In 10 weken werk je aan de basis voor succesvol hardlopen. Je leert er over de techniek van het lopen en werkt aan je loopconditie.  Met je medecursisten ervaar je het plezier van samen leren lopen.


Meer weten of inschrijven? www.ciko66.nl/ikloop


Deze cursus is ook geschikt voor lopers die uit een blessure traject komen. Als je wilt gaan hardlopen is dit een prima manier. De cursus is uitstekend geschikt voor mensen die niets of nauwelijks iets aan de loopsport hebben gedaan. In twee keer 10 weken kun je op een verantwoorde manier werken aan een goede basisconditie. Ook als je na een blessure weer wilt gaan lopen is deze cursus een uitstekende manier om er weer helemaal in te komen.

In de eerste 10 weken bouw je je conditie uit naar 20 minuten hardlopen. In die tijd leer je van alles over warming-up en cooling-down, kijken we naar je loopstijl en zullen we waar nodig tips geven om die stijl te verbeteren. Ook krijg je informatie over kleding en loopschoenen. Heb je na deze weken de smaak te pakken? Dan kun je met de vervolgcursus je conditie verder uitbouwen naar 40 minuten hardlopen. Ook de vervolgcursus bestaat uit 10 lessen. Na afloop kun je terecht bij een van de vele loopgroepen van CIKO.

De trainingen worden gegeven op woensdagavond van 19:00 tot 20:00/20:30 uur door enthousiaste gediplomeerde trainers.Zowel de beginners- als de vervolgcursus omvat 10 trainingen. Je ontvangt een 10-rittenkaart, een loopschema en een gratis kop koffie of thee na afloop van elke training in onze gezellige kantine. De trainingen worden gegeven op de atletiekbaan van het Sportcentrum Valkenhuizen aan de Beukenlaan 15 in Arnhem. Er is kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Voor opgave en inlichtingen kun je contact met ons opnemen via ikloop@ciko66.nl

Dit vind je misschien ook leuk...