Ciko wil naar een ‘open vereniging’

016‘Ciko moet zich vooral dit jaar beter profileren, en zich laten zien als een open vereniging’. Dat was één van de belangrijkste rode draden tijdens de nieuwjaarsreceptie. deze receptie was goed bezocht, aansluitend aan de dinsdagavondtrainingen.

Voorzitter Toon Damen opende met het benoemen van alle mooie resultaten in het afgelopen jubileumjaar voor CIKO. Damen stond ook stil bij het overlijden van Luc de Krosse, die met drie andere atleten het Nederlands record indoor 4x200m heeft behaald.

Daarna was er een kort overizicht van alle kampioenen van dit jaar. Tot atleet van het jaar werd uitgeroepen Daan Lubberdink. Jasmijn Lau werd atlete van het jaar. Omdagt zij druk traint werd het plakaat in ontvangst genomen door juniorencoördinator Bram Peters. Lau is CIKO-wedstrijdatleet en traint onder Honoré Hoedt op Papendal.

De Gerard Tebroke prijs gaat dit jaar naar Grace Roetert voor het voortreffelijk organiseren van het jubileumfeest en het oppimpen van de kantine en terras. Zij was op vakantie en haar beker werd in ontvangst genomen door Joseph Follender namens de jubileumcommissie.

Voorzitter Damen eindigde met het benoemen van de komende events, zoals Rondje Nederland en Ciko Challenge Day.

Hier een fotoimpressie:

 

 

You may also like...