CIKO‘66 doet weer mee met de Grote Club Actie

Beste CIKO‘66 atleet,

CIKO‘66 doet weer mee met de Grote Club Actie. Hiermee halen we geld op voor CIKO en dus voor jou. Meedoen gaat heel gemakkelijk:

Pupillen en junioren gaan met een boekje langs de deur (of familie) en verkopen zoveel mogelijk loten, via een bankmachtiging. Lees de instructie in het boekje goed op de binnenkant van de kaft. De verkoop start op 16 september 2017 en op woensdag 13 december 2017 vindt de trekking plaats.  De hoofdprijs is 100.000 euro en daarnaast zijn er nog vele andere prijzen.

Voor alle atleten organiseert CIKO een interne verkoopactie: op 14 september mogen om 19:00 uur pupillen en junioren samen met hun trainer de grote atleten (alle loopgroepen, sprintgroep van Henk/ Bram en de  meerkampgroep van Leo) benaderen om loten te kopen.

Boekje vol of klaar met verkopen? Lever het boekje zo snel mogelijk in bij je trainer. Boekjes kun je inleveren tot en met 17 november aanstaande.

!!! ZET JE NAAM IN HET BOEKJE IN VERBAND MET DE BELONING !!!

Beloning: atleten die meer dan 10 loten verkopen, kunnen op een beloning rekenen. Je verdient dan 50 ct per verkocht lot en dat ontvang je in de vorm van een Runnersworld cadeaubon (www.runnersworld.nl).

Succes en alvast ontzettend bedankt,

Namens CIKO‘66

Rebekka Bersee

VRAGEN? zie www.clubactie.nl of mail: rebekka@berrot.nl

You may also like...