Dames Masters onverwacht derde in de finale

Zondag 4 Sept.. Door Josan Tielen.

p1080041

Sandra op de zware 1500 meter

Het was de laatste jaren een beetje gewoonte geworden dat de dames-masters-ploeg een ereplaats wist te halen in de competitie-finale.

p1080015

Angelique springt ruim over de lat

Dus verschillende keren stond er al een beker prominent op tafel als er dan na afloop gezamenlijk werd gegeten. Maar dit jaar leek dat niet meer zo heel vanzelfsprekend toen Manon, Josan en Alet met blessures moesten afhaken en er bij afwezigheid van Lia maar een heel klein ploegje overbleef om in de finale mee te doen.

Na een flitsende start van Rebekka, Karin en Ingrid, kwamen de nummers waar op was gewisseld en dus moeilijker punten te halen waren. Gelukkig wist Angelique weer de hoogte van 1,45m te halen en liep Sandra bijna 700 punten op de 1500m bij elkaar.

Zo begonnen we met een achterstand van 200 punten op de nummer 3 aan de estafette. Manon, die ons de hele middag volgde per app en Atletiek.nu, leek dat ook wat erg veel om op de estafette goed te maken…

Ingrid Smit springt meteen in de eerste sprong 4,71m

Ingrid Smit springt meteen in de eerste sprong 4,71m

Maar de dames van PAC, (Pak PAC, appte Karin de Lange nog) onze directe concurrenten, schakelden zichzelf uit door een val en zo werd de Cikoploeg toch nog derde.

Rebekka Bersee wint de 100m

Rebekka Bersee wint de 100m

Helaas de prijsuitreiking gemist… wel mooi schattig klein bekertje dit jaar! Hij kwam nauwelijks boven de beste burger van Nederland uit.

Karin Nienhuis werpt de discus naar 35,01m

Karin Nienhuis werpt de discus naar 35,01m

Maar gezellig was het weer, met alle deelnemers van deze competitie bij elkaar.

Tenslotte nog de link naar de uitslagen.

 

You may also like...