Help onze AVA-vrienden winnen

Onze collega-club AVA’70 uit Aalten doet mee aan de Nuon clubcompetitie en kan €10.000,- voor de clubkas winnen. Zij trekken alle registers open en vragen Ciko’66 om te helpen. Steun ze en klik hier: Zoek het Aaltense ballonnetje (nabij Bocholt. Duitse grens) en stem.

help-avaDit is hun oproep:

Beste collega-verenigingen,
We hebben nog een paar dagen. En we hebben jouw stem enorm nodig vóór aanstaande woensdag 16 november. AVA’70 staat in de landelijke finale van de NUON clubcompetitie. En we maken dikke kans om bij de laatste 9 terecht te komen. Alleen de 9 landelijke clubs met de meeste stemmen winnen € 10.000,–.
Wat zou het mooi zijn als die € 10.000,– naar AVA’70 gaat. Het is zeker niet ondenkbaar, want bij een tussenstand hoorde Aalten al bij de gelukkigen.
Nu de eindsprint. Alles voor de atletiek! Mogen we jou vragen om te stemmen? Dat gaat heel gemakkelijk. Je mag maximaal stemmen. Dus via:
en Laptop en Smartphone en Tablet
Beste collega-atleet, wil je meehelpen met stemmen? Zoek op de landkaart het ballonnetje Aalten, accepteer de wedstrijdvoorwaarden  en stem. (doe het nog een keer met je Phone en tablet.

 

You may also like...