Hoofdsponsoren

Run2Day logorunnersworld

 

Ciko’66 heeft 2 solide partners aan zich weten te binden: Run2Day en Runnersworld. 2 Hardloopwinkels, beiden gevestigd in Arnhem.

Zij ondersteunen ons op verschillende terreinen binnen de vereniging: voor zowel de senioren als de jeugd, op wedstrijdgebied en recreatief.

De wijze waarop deze 2 sponsoren invulling geven aan deze ondersteuning verschilt als volgt.

Senioren

Hardloopwinkel Run2Day richt zich primair op de wedstrijd(baan)atletiek en de recreatieve loopgroepen van de senioren. Dit houdt in dat Run2Day actief meedenkt en meewerkt aan het organiseren van activiteiten en initiatieven die specifiek gericht zijn op deze onderdelen van de vereniging. Voorbeelden daarvan zijn:

  • organiseren van wedstrijden
  • verzorgen van informatie-avonden
  • organiseren van clinics
  • opstarten van nieuwe trainingsgroepen (denk aan extra groepen in het weekend)
  • oppakken van activiteiten gericht op het aantrekken van nieuwe atleten of trainers

Jeugd

Hardloopwinkel Runnersworld denkt mee over activiteiten gericht op de wedstrijd(baan)atletiek van de pupillen, junioren en de meerkampgroep. Dit betekent dat Runnersworld vergelijkbare activiteiten en initiatieven  ondersteunt als Run2Day, maar dan specifiek gericht op de jeugd en de meerkampgroep.

Financiële dienstverlening

ddjAchter de schermen is Ciko erg dankbaar voor de diensten die DDJ Accountants en Adviseurs verrichten voor de vereniging.