CIKO'66

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom op deze website

Welkom op de site van Ciko'66, de atletiekvereniging van Arnhem.  Atletiek voor jong en oud, voor toppers en recreanten, op de baan, op de weg en in de natuur. Met voor alle onderdelen van de atletiek gespecialiseerde trainers. De vereniging telt ruim 800 leden, waarvan de jongste zes jaar oud is en de oudste 76. De club telt verschillende categorieën en groepen speciaal afgestemd op de wensen en de prestaties van de atleten.

 

Laatste Nieuws:Jasmijn Lau verpulvert oud clubrecord 600m

Jasmijn Lau (junior D) heeft op 18 september een 24 jaar oud clubrecord verpulverd op de 600m. Het oude record stond met 1:48,4 op naam van Lisette van der Weerd. De eerstejaars D-juniore snoepte daar maar liefst ruim 8 secondes van af. Het nieuwe clubrecord 1:40,19 is zelfs de beste prestatie van de Meisjes C-junioren. Ook daar verbeterde Jasmijn Lau een belegen clubrecord dat met 1:42,6 op naam stond van Laura Manche. De prestatie van het looptalent uit Velp betekent tevens de hoogste positie op de Nederlandse ranglijst van alle Meisjes D. Houd deze snelheidsduivel in de gaten.

Laatst aangepast op vrijdag, 14 oktober 2011 10:17 Lees meer...
 

Uitslagen clubkampioenschappen 2011

ARNHEM, 14 OKT.'11 - Voor uitslagen clubkampioenschappen 2011 klik hier.

Voor foto's klik hier.

Laatst aangepast op zondag, 16 oktober 2011 22:09
 

Nieuwe jurycursussen van start

DEVENTER/ZUTPHEN, 11 OKT. '11 - Op 2 november starten verschillende nieuwe jurycursussen onder leiding van de Atletiekunie. In Deventer start op die dag een cursus scheidsrechter en in Zutphen een algemene jurycursus. Belangstellenden kunnen zich opgeven en dat melden bij het bestuur van de eigen club. Klik hier voor meer informatie.

 

Gezocht: trainer (m/v) voor de maandagavond

In verband met het stoppen van de trainer van de maandagavondgroep is Ciko'66 op zoek naar een nieuwe trainer voor deze groep. De groep van de maandagavond bestaat uit uitsluitend vrouwen, er wordt gelopen op niveau 2, op de weg of in het bos. De groep vertrekt vanaf wisselende lokaties in de omgeving Arnhem; tezamen met de Nordic Walkinggroep. De trainingstijd is van van 19.00 uur tot 20.00 uur. Lijkt het je wat om deze groep training te geven? Neem contact op met het bestuur: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

Inventarisatie belangstelling cursus jeugdatletiektrainer

Het bestuur van Ciko'66 wil graag weten of er onder o.a. ouders van jeugdleden belangstelling is voor het volgen van de cursus Jeugdatletiektrainer 2. Bij voldoende belangstelling zal Ciko'66 proberen om de cursus in Arnhem georganiseerd te krijgen. Lijkt het je wat om deze cursus te volgen? Geef het door aan het bestuur: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Laatst aangepast op donderdag, 13 oktober 2011 21:00 Lees meer...
 

Vijf meerkampers in regioselectie

ARNHEM, 5 OKT. '11 - Froukje van Ligten, Marloes Schennink en Lotte Hendriksen zijn uitgenodigd voor de regionale selectie meerkamp.  Vere König en Kyara Bijker zijn uitgenodigd voor de regionale selectie horden.

De komende winter zullen de atletes op zondag in het Omnisport in Apeldoorn gaan trainen onder leiding van de regiotrainers.

 

Chronoloog clubkampioenschappen 9 oktober

ARNHEM, 3 OKT. '11 - Chronoloog van de clubkampioenschappen op zondag 9 Oktober 2011

Lees meer...

Lees meer...
 


Pagina 32 van 74

Poll

Agenda

Eerste Pupillen Stedenwedstrijd: zaterdag 18 april 2015

Voorjaars ALV: maandag 20 april om 20.00 in de kantine van Ciko

Bezoekers

We hebben 14 gasten online