CIKO'66

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom op deze website

Welkom op de site van Ciko'66, de atletiekvereniging van Arnhem.  Atletiek voor jong en oud, voor toppers en recreanten, op de baan, op de weg en in de natuur. Met voor alle onderdelen van de atletiek gespecialiseerde trainers. De vereniging telt ruim 800 leden, waarvan de jongste zes jaar oud is en de oudste 76. De club telt verschillende categorieën en groepen speciaal afgestemd op de wensen en de prestaties van de atleten.

 

Laatste Nieuws:Vacatures: wedstrijdsecretariaat en materiaalman

Ciko'66 is op zoek naar nieuwe mensen voor het wedstrijdsecretariaat en het materiaal. Zie ook de oproep in de Cikoerier voor deze vacatures.

Als coördinator van het wedstrijdsecretariaat ben je verantwoordelijk voor de baanwedstrijden van Ciko. Vind je het leuk om met atleten van alle leeftijdscategorieën om te gaan? Dan is dit een leuke functie voor jou.

Voor het materiaal zoeken we handige klussers!

Voor beide functies geldt: vele handen maken licht werk, dus bij voorkeur verdelen we de taken over meerdere personen. Functieprofielen zijn op te vragen bij Manon mensink: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Informatie over het wedstrijdsecretariaat kun je krijgen bij Arjanne Laan ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ); wil je meer weten over de functie van materiaalman, neem dan contact op met Henk Brouwer: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

Huishoudelijk reglement en statuten

De statuten en het huishoudelijk reglement (uit respectievelijk 1993 en 1986) zijn aangepast. In de eerst volgende ledenvergadering worden de wijzigingen in stemming gebracht. De conceptversies zijn nu in te zien, graag willen we de mening van de leden horen. Wil je de conceptversies inzien? Vraag ze op bij Manon Mensink: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Reageren kan tot 31 augustus; de reacties worden verwerkt en in de versie verwerkt die op de ALV wordt voorgelegd. We zien je reactie tegemoet.

Laatst aangepast op zaterdag, 16 juli 2011 15:28
 

Grote finale Stedenwedstrijd pupillen verplaatst naar Zutphen

GENDRINGEN, 6 JULI '11 - De grote finale van de stedenwedstrijd voor pupillen is verplaatst naar Zutphen (was Apeldoorn). Klik hier voor meer informatie.

 

Centurion titel voor Wim van Cappelle

SURREY, 2 JULI ’11 – Ciko’66 atleet Wim van Cappelle heeft de eervolle titel Centurion behaald. In het Engelse Surrey (bezuiden Londen) liep hij de 100 mijl (160,934 kilometer) in een tijd van 22.46.31, ruimschoots binnen de limiet van 24 uur. Hij eindigde als 20ste van de 77 starters.

Van Cappelle: “Met de tijd die ik gelopen heb 22.46.31 zou ik vooraf tevreden zijn geweest maar er zat meer in achteraf. Ik begon de 1e 40 km in goed tempo maar niet te snel. De volgende 80 verliepen goed voelde een soort flow, merkte ook dat m`n PR tijd binnen de mogelijkheden lag. Maar toen de schrik, plots een blessure in mijn linker onderbeen waardoor ik vreesde te moeten uitstappen. Cool spray, natte sponzen en een lager tempo maakte dat het toch nog ruim binnen de limiet lukte.” Klik hier voor achtergrond informatie, hier over het evenement en lees meer voor de uitslagen.

 

Laatst aangepast op vrijdag, 08 juli 2011 09:41 Lees meer...
 

Goud voor Froukje van Ligten en Danny Ediagbonya

BEST, 2/3 juli 2011 - Tijdens de kermismeerkampen in Best wist Froukje van Ligten de eerste plaats te veroveren bij de meisjes junioren B. Marloes Schennink behaalde hier de 2e plaats en Vere König, die tot het laatste onderdeel eerste in het klassement stond, werd 3e.

Danny Ediagbonya deed goede zaken bij de jongens junioren D, hij behaalde de 1e plaats. David Sahetapy moest tijdens de afsluitende 1000 meter opgeven met een voetblessure maar wist alsnog een 4e plaats te behalen.

Benthe König behaalde bij de meisjes junioren D een 2e plaats en Jasmijn Lau werd in dezelfde categorie 4e.

Femke Dijkstra pakte bij de vrouwen senioren een bronzen medaille. Helaas moest ze de laatste onderdelen laten lopen door een oude hamstring blessure die weer de kop op stak.

Emma Zanderink en Martijn Boon wisten beiden een 4e plaats te behalen. Emma bij de meisjes junioren C en Martijn bij de jongens junioren C.

Voor uitslagen klik hier: http://www.avgm.nl/index.php?pagina=uitslagen&id=82

Voor foto’s klik hier: http://ciko.debest.org

 

Ciko'66 atleten presteren goed tijdens Memorial Leon Buyle-event

OORDEGEM, 3 JULI '11 - De Ciko'66 atleten Bram Ruissen, Casper van Eijck en Storm Potkamp hebben goed gepresteerd tijdens de internationale wedstrijd in het Oost Vlaamse Oordegem,  het 20ste Memorial Leon Buyle-event. "Een ontzettende leuke wedstrijd met veel (internationale) deelnemers. Een goede wedstrijd gedraaid en weer veel ervaring opgedaan," aldus begeleider Peter van Eijck.
Uitslagen zijn :  Bram   7.13   4e, verspringen
Casper 50.55 5e, 400 meter
Storm  12.70 9e, hink-stap-sprong


Klik hier voor de uitslagen.
 

Eindstanden voorrondes stedenwedstrijd

NIJMEGEN, 2 JULI '11 - De eindstanden van de voorrondes van het stedenklassement junioren C/D en pupillen zijn gepubliceerd (klik hier) evenals de medaille-overzichten (klik hier voor pupillen en hier voor junioren CD).

De finale wedstrijden zijn voor de pupillen op 10 september (Zutphen, AV Hanzesport grote finale; Gendringen, Atletico '73 kleine finale) en voor de CD junioren op 17 september (AV Wijchen, grote finale; Doetinchem, AV Argo kleine finale).

Laatst aangepast op woensdag, 06 juli 2011 22:50
 


Pagina 32 van 69