CIKO'66

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom op deze website

Welkom op de site van Ciko'66, de atletiekvereniging van Arnhem.  Atletiek voor jong en oud, voor toppers en recreanten, op de baan, op de weg en in de natuur. Met voor alle onderdelen van de atletiek gespecialiseerde trainers. De vereniging telt ruim 800 leden, waarvan de jongste zes jaar oud is en de oudste 76. De club telt verschillende categorieën en groepen speciaal afgestemd op de wensen en de prestaties van de atleten.

 

Laatste Nieuws:Clubkampioenschap 9 oktober

Op zondag 9 oktober vindt dit jaar het clubkampioenschap van Ciko'66 plaats als afsluiting van het zomerseizoen. Lees meer voor programma en inschrijving.

CIKO66 clubkampioenschap 2011
zondag 9 oktober 2011
11:00 -17.30 uur

Valkenhuizen

Inschrijven:

De atleten kunnen zich direct bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. opgeven.
Onder vermelding van naam, geboortedatum, KNAU-nummer en categorie.
De inschrijving kan tot 10 dagen voor de wedstrijd.

Lees meer voor programma en inschrijving

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:10 Lees meer...
 

Pupullen eerste in kleine finale Stedenwedstrijd

Afgelopen zaterdag werd Ciko met 20 pupillen eerste bij de Kleine finale stedenwedstrijd in Gendringen!  4 x goud (Jongens pupillen C en A1; Meisjes pupillen A1 en A2) en 1 x brons (Jongens pupillen B). Vele PR’s werden verbroken! Het was een zeer geslaagde, sportieve en gezellige wedstrijd. Alle uitslagen en persoonlijke prestaties staan op de site van Atletico, klik hier en voor de eindstand van het klassement klik hier.

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:32
 

Bridge to Bridge eindigt in chaos

Een groot deel van de deelnemers aan de hardloopwedstrijd Bridge to Bridge in Arnhem is zondagmiddag een verkeerde kant opgestuurd. De twee Ethiopiërs Habtamu Assefa (de winnaar) en Sisay Gisa (nummer twee) van de wedstrijd over tien Engelse mijlen hadden, toen ze de Thomas à Kempislaan opdraaiden een grote voorsprong maar liepen iets verderop richting Hoflaan ineens in niemandsland. Lees voor commentaar de Gelderlander en de Hardloopkrant

 

 

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:16
 

Drie Ciko'66 teams eindigen als eerste in competitie

Bij drie van de zeven finales van de baancompetitiewedstrijden is Ciko'66 afgelopen weekeind (10-11 september) eerste geworden. In Best veroverden de jongens C junioren de gouden medaille. In Apeldoorn behaalden de Meisjes D de eerste plaats en de vrouwen masters wonnen in het verre Zeeland goud. De B meiden bereikten in Den Haag de derde plaats in de competitie. In de competitie stonden van CIKO maar liefst 7 ploegen in de landelijke finale, een mooi resultaat voor  de atletiek vereniging.

 

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:26 Lees meer...
 

Drie keer goud bij Nationale D Spelen voor Ciko'66

Drie keer goud, twee keer zilver en twee keer brons voor atleten van Ciko'66 bij de nationale D spelen. Bij de jongens wist Danny Ediagbonya twee gouden medailles te veroveren. Hij deed dit met overmacht bij het hoogspringen en speerwerpen. Tom Egbers deed goede zaken door 2x een zilveren medaille te halen op speer en discus. David Sahetapy moest op sprint genoegen nemen met een 7e plaats en moest zich helaas geblesseerd afmelden voor zijn favoriete 1000m. Benthe König behaalde bij de meisjes een gouden medaille met kogel en een bronzen medaille met speer. Jasmijn Lau haalde een gouden medaille op de 1000m in een zeer snelle tijd van 3.09.20. Jet van der Mark behaalde een zeer verdiende bronzen medaille met kogel. Roos van Zwam haalde een verdienstelijke 5e plaats op de 60m en Famke Heinst haalde een keurige 7e plaats met verspringen. Klik hier voor alle uitslagen.

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:30
 

Daverend finaleweekend van Ciko ‘66

Ciko ’66 had nogal wat ijzers in het vuur in het finale weekend van de competitie bij de junioren en masters. Liefst op zeven fronten streden atleten van onze club om de hoogste eer. Dat resulteerde in drie Nederlands kampioenen, een derde plaats, een vierde, vijfde en zesde plaats. Een zeer goed resultaat.

Net als vorig jaar wonnen de dames masters de competitie met afstand. De heren die zich nipt hadden geplaatst voor deze finale, konden het podium niet bereiken, maar de zesde plek was zondermeer verdienstelijk te noemen. Deze beide teams kwamen het toneel op in Zevenbergen op zondag 11 september. Op zaterdag waren de C en D junioren actief. In Best wonnen de jongens C in een spannende strijd de competitie. Ze behoorden op voorhand tot de favorieten en maakten dat waar.  Dichterbij huis in Apeldoorn waren de meisjes D actief. Met gigantisch overwicht versloegen ze de teams van Daventria en De Liemers. De C meisjes waren ook te bewonderen in Apeldoorn. Ze moesten genoegen nemen met een mooie vijfde plaats. Net als de masters vochten de meisjes B op zondag, maar dan in Den Haag, om een mooie positie. Ze mochten het podium betreden samen met Ilion Zoetermeer (eerste) en de thuisploeg van Sparta (tweede).

Laatst aangepast op maandag, 12 september 2011 09:30 Lees meer...
 

Extra Looptraining op zaterdag

 

Middenafstand-training op recreatief niveau: iets voor jou? Op vakantie geweest? Zie je op tegen een trainingsomvang van 12km en meer? Ben je (allang) geen beginnende loper meer, maar is naar het bos en weer terug wat veel voor je? Of wil je gewoon weer in de groep beginnen, ipv zelf proberen terug op niveau te komen?

Voor lopers die deze zomer hun laatste vervolgcursus hebben gedaan, voor de mensen die juist van vakantie terug zijn  of voor hen die (tijdelijk) geen grote omvang willen of kunnen trainen, is er de komende maanden de mogelijkheid om op zaterdagochtend op de baan aan te sluiten bij de training van Niels van Geest.

Lees meer...
 


Pagina 32 van 72

Poll

Agenda

ALV maandag 15 december 2014 om 20.00 uur in de kantine.

Bezoekers

We hebben 22 gasten online