CIKO'66

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom op deze website

Welkom op de site van Ciko'66, de atletiekvereniging van Arnhem.  Atletiek voor jong en oud, voor toppers en recreanten, op de baan, op de weg en in de natuur. Met voor alle onderdelen van de atletiek gespecialiseerde trainers. De vereniging telt ruim 800 leden, waarvan de jongste zes jaar oud is en de oudste 76. De club telt verschillende categorieën en groepen speciaal afgestemd op de wensen en de prestaties van de atleten.

 

Laatste Nieuws:Ciko-atleten 3de en 7de bij meerkampwedstrijden

GEMERT, 18 SEPT. '11 - Tijdens het Nederlands Kampioenschap Meerkamp junioren B in Gemert heeft Froukje van Ligten de 7e plaats gehaald en Kyara Bijker de derde plaats in de categorie junioren D.

Froukje van Ligten behaalde de 7e plaats met een nieuw meerkamptotaal van 4700 punten. Marloes Schennink werd 9e met een persoonlijk record van 40m85 met het speerwerpen. Vere König begon haar meerkamp met een valpartij op het eerste onderdeel de 100 meter horden. Met flinke schaafwonden wist ze zich buitengewoon goed te herstellen met een persoonlijk record met hoogspringen van 1.60. Ze eindigde uiteindelijk op de 16e plaats.

Tijdens de Nationale Meerkamp junioren C/D die tegelijkertijd in Gemert plaatsvonden heeft Kyara Bijker de 3e plaats gehaald bij de meisjes junioren D. Benthe König behaalde hier een 6e plaats en Jasmijn Lau een 11e plaats. Jasmijn nog slechts een D1 junior wist maar liefst 5 persoonlijke records te halen. Bij de meisjes C behaalde Lotte Hendriksen een 14de plaats met een nieuw pr op de 1000 meter.

Bij de jongens junioren D was het tot het laatste onderdeel heel spannend wie er op het podium zouden komen. Danny Ediagbonya greep net naast de medailles en haalde een 4e plaats. David Sahetapy werd 7e met een persoonlijk record op ver en kogel.

Voor foto's klik hier en voor uitslagen hier

Laatst aangepast op zondag, 25 september 2011 22:10
 

D Junior Sophie van 't Hoff eerste bij Bridge to Brigde Engelse mijl

Sophie van 't Hoff van Ciko'66 is vorige week zondag op de Engelse mijl tijdens de Bridge to Bridge loop eerste geworden bij de meisjes in een tijd van 6:27. Sophie is D Junior eerste jaars.

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:31
 

Clubkampioenschap 9 oktober

Op zondag 9 oktober vindt dit jaar het clubkampioenschap van Ciko'66 plaats als afsluiting van het zomerseizoen. Lees meer voor programma en inschrijving.

CIKO66 clubkampioenschap 2011
zondag 9 oktober 2011
11:00 -17.30 uur

Valkenhuizen

Inschrijven:

De atleten kunnen zich direct bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. opgeven.
Onder vermelding van naam, geboortedatum, KNAU-nummer en categorie.
De inschrijving kan tot 10 dagen voor de wedstrijd.

Lees meer voor programma en inschrijving

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:10 Lees meer...
 

Pupullen eerste in kleine finale Stedenwedstrijd

Afgelopen zaterdag werd Ciko met 20 pupillen eerste bij de Kleine finale stedenwedstrijd in Gendringen!  4 x goud (Jongens pupillen C en A1; Meisjes pupillen A1 en A2) en 1 x brons (Jongens pupillen B). Vele PR’s werden verbroken! Het was een zeer geslaagde, sportieve en gezellige wedstrijd. Alle uitslagen en persoonlijke prestaties staan op de site van Atletico, klik hier en voor de eindstand van het klassement klik hier.

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:32
 

Bridge to Bridge eindigt in chaos

Een groot deel van de deelnemers aan de hardloopwedstrijd Bridge to Bridge in Arnhem is zondagmiddag een verkeerde kant opgestuurd. De twee Ethiopiërs Habtamu Assefa (de winnaar) en Sisay Gisa (nummer twee) van de wedstrijd over tien Engelse mijlen hadden, toen ze de Thomas à Kempislaan opdraaiden een grote voorsprong maar liepen iets verderop richting Hoflaan ineens in niemandsland. Lees voor commentaar de Gelderlander en de Hardloopkrant

 

 

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:16
 

Drie Ciko'66 teams eindigen als eerste in competitie

Bij drie van de zeven finales van de baancompetitiewedstrijden is Ciko'66 afgelopen weekeind (10-11 september) eerste geworden. In Best veroverden de jongens C junioren de gouden medaille. In Apeldoorn behaalden de Meisjes D de eerste plaats en de vrouwen masters wonnen in het verre Zeeland goud. De B meiden bereikten in Den Haag de derde plaats in de competitie. In de competitie stonden van CIKO maar liefst 7 ploegen in de landelijke finale, een mooi resultaat voor  de atletiek vereniging.

 

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:26 Lees meer...
 

Drie keer goud bij Nationale D Spelen voor Ciko'66

Drie keer goud, twee keer zilver en twee keer brons voor atleten van Ciko'66 bij de nationale D spelen. Bij de jongens wist Danny Ediagbonya twee gouden medailles te veroveren. Hij deed dit met overmacht bij het hoogspringen en speerwerpen. Tom Egbers deed goede zaken door 2x een zilveren medaille te halen op speer en discus. David Sahetapy moest op sprint genoegen nemen met een 7e plaats en moest zich helaas geblesseerd afmelden voor zijn favoriete 1000m. Benthe König behaalde bij de meisjes een gouden medaille met kogel en een bronzen medaille met speer. Jasmijn Lau haalde een gouden medaille op de 1000m in een zeer snelle tijd van 3.09.20. Jet van der Mark behaalde een zeer verdiende bronzen medaille met kogel. Roos van Zwam haalde een verdienstelijke 5e plaats op de 60m en Famke Heinst haalde een keurige 7e plaats met verspringen. Klik hier voor alle uitslagen.

Laatst aangepast op maandag, 19 september 2011 21:30
 


Pagina 32 van 72

Poll

Agenda

ALV maandag 15 december 2014 om 20.00 uur in de kantine.

Bezoekers

We hebben 12 gasten online