Jubileum-tijgers stellen zich voor

logojubileummetschaduw_web2016 is het grote jubileumjaar. Ciko’66 bestaat dan 50 jaar. Geen feest zonder jubileum-tijgers die de organisatie voor hun rekening nemen. Zij zorgen ervoor dat voor de jubileumdag op 28 mei alles in paraatheid is.

Wilt u meedenken of heeft u suggesties voor de jubileumtijgers? We geven u de namen en rugnummers. Por ze op en schiet ze aan! Ze hebben er zin in:

De feestcommissie bestaat uit Erik Steneker, Maaike Klomp, Loes van Barneveld, Wilma de Neeff en Joseph Follender. De sportieve middagcommissie bestaat uit George Reynart, Jellie vd Meer, Gerry Pasman, Vere König, Henny Berends en Ab Janssen.

Er is voorts een borrel waar Carolien Bleiswijk, Saskia Stoop, Grace Roetert en Cees van Beek voor gaan zorgen. Zij de drankjes en u de dorst! Dat alles maakt hongerig en daarvoor tekenen Els van den Dries, Leny van Rooyen en Erny Baars.

We hebben zelfs een quote van deze jubileumtijgers: ‘De organisatiecommissie van het 50jarig jubileumfeest wenst alle leden van Ciko’66 een onvergetelijk jubileumjaar toe!’

You may also like...