Lidmaatschap

Lid zijn van CIKO ’66

Iedereen die 6 jaar of ouder is kan lid zijn van atletiekvereniging Ciko ’66.

Er is op atletiekgebied voor elk wat wils. Afgestemd op ieders behoefte zijn er verschillende groepen en categorieën bij Ciko’66 ingedeeld volgens de standaard leeftijdindeling van de Atletiekunie:

  • Pupillen: van 6 tot 12 jaar
  • Junioren: 13-19 jaar
  • Senioren: 20 – 34 jaar
  • Masters: vanaf 35 jaar

Jonge atleten (tot 16 jaar) doen alle onderdelen, daarna kan worden gespecialiseerd in een onderdeel of in de meerkamp. De trainingen zijn daar speciaal op afgestemd. Naast de loop-, werp- en springonderdelen op de baan van Valkenhuizen, zijn er verschillende loopgroepen met een voor ieder passend looptempo en Nordic Walking groepen. Tenslotte zijn er gespecialiseerde loop- en krachttrainingen.

U kunt van groep, dag, tijd wisselen als dat eens zo uit komt.  Wij raden u wel aan één groep als uw vaste groep te kiezen, want ook gezelligheid en saamhorigheid dragen bij aan uw plezier.
Het aantal trainingen en het aantal disciplines dat u wilt beoefenen bepaalt de hoogte van uw contributie. Kijk daarvoor hier.

Aan de hand van Checklist inzake geschiktheid tot hardlopen of wandelen kunt u checken in hoeverre het aan te bevelen is dat u een sportmedische keuring ondergaat alvorens te starten met lopen.

Wanneer u meer wilt weten over de vereniging CIKO ’66, bestuur en faciliteiten, kijk op ‘Vereniging’ in het hoofdmenu.

Zo word je lid