Lintjesdrager bedankt Ciko.

Ans Honkoop stuurde een mooie bedankbrief naar Ciko omdat zij een lintje kreeg. Onzin natuurlijk: dat heeft zij op eigen kracht verdiend. Net als Uilke Bouma, oud-trainer van Ciko overigens. Ans Honkoop was actief bij de InvalidenSportvereniging Arnhem (ISVA) en de Zonnebloem die zich inzet voor mensen met een beperking. Haar man Gerard Honkoop was oprichter van ISVA. Hij was ook de motor achter hobbywerkplaats De Helling.  Door ziekte deed Ineke Bouma vrijwilligerswerk vanuit huis voor de Protestantse Gemeente Arnhem en haar man Uilke Bouma was 54 jaar lid van Politie Band Arnhem. Hij was eveneens trainer van atletiekvereniging Ciko in Arnhem.

Hieronder de brief van Ans:

Beste bestuursleden Ciko 66,

Compleet verrast op vrijdag 26 april jl. dat ik werd benoemd met een lintje als lid in de Orde van Oranje Nassau door de burgemeester van Arnhem. O.a CIKO heeft hiervoor al een jaar geleden een aanbevelingsbrief geschreven voor mij. Evenals nog 4 instanties. 
Daar werd mij ook een prachtige bos bloemen van Ciko overhandigd door secretaresse van de burgemeester. Hiervoor wil ik jullie hartelijk bedanken. Terugkijkend op die 50 jaar lidmaatschap Ciko geeft mij erg veel voldoening en heb alles altijd met veel plezier gedaan. Mijn echtgenoot kreeg ook een lintje die dag en dat was wel heel leuk, want van hem wist ik het, maar voor mij was het echt een verrassing, zelfs mijn man wist het niet. Zo zie je maar dat mensen toch heel goed toneel kunnen spelen en hun mond houden een jaar lang.
Ik wens jullie als bestuur het allerbeste en nogmaals dank voor alle moeite.

Hartelijke groet,
Ans Honkoop-Pennarts

 

You may also like...