Mooie 3e plek jongens A junioren EN een record

Vught, 5 juni 2014, door Tanja van Ligten.

De jongens A van CIKO’66 hebben afgelopen wedstrijd de poule gewonnen en staan landelijk op een mooie 3e plaats met een clubrecord op de 4×100.

Enkele bijzondere momenten:

Koen van Ligten mocht het spits afbijten met het kogelslingeren. Na 2 maanden training van Karin Nienhuis slingerde Koen de kogel naar een knappe 26,99.

Tom Egbers gooide na een jaar van blessureleed de 800 gr speer over de 54 meter en pakte hiermee de eerste plaats.

Abdurezak Alamin Said, pas in Nederland en nieuw in de ploeg, liep een waanzinnige 800 meter won deze met overmacht in een tijd van 1,55,12

Danny Ediagbonya en Yannick van Til kwamen beiden uit op de 110 meter horden, Danny liep een fantastische race maar struikelde over de een na laatste horde. Tot onze schrik struikelt Yannick in de race erna over exact dezelfde horde. Gelukkig wist Yannick de laatste horde nog te nemen en haalde de finish.

IMG_0430_1200x800Het slotnummer De 4×100 meter estafette werd een hele dikke overwinning en een clubrecord voor de CIKO ploeg met vlnr Wouter Nieuwhof, Daan Lubberdink, Julius Ediagbonya en Dylan Tilburg

De andere atleten Allard van Belois (ingevallen voor zijn broer Bouke), Bart Maas, Pim Tolmeijer en Tunji Abisoye haalden de overige punten binnen.

Marloes en Froukje steunden de ploeg als trouwe supporters, coaches, waterdragers, chauffeur en jurylid.

You may also like...