Nieuw clubrecord speerwerpen Tom Egbers

WAGENINGEN – Tom Egbers heeft het clubrecord speerwerpen junioren gebracht op 65,74 m.

Tom EgbersEen bijzondere prestatie tijdens de track meeting-wedstrijd in Wageningen op vrijdagavond. Tom is een jaar geblesseerd geweest en dit was zijn tweede wedstrijd van het seizoen. In de tweede poging haalde hij uit met de worp van 65.74m. Door deze prestatie wist hij de eerste plaats op de ranglijst te behalen. Met deze prestatie staat hij ook 8ste op de allertijdenlijst. En natuurlijk is het dus een nieuw clubrecord.

Weer
De weersomstandigheden in Wageningen waren op vrijdagvond uitstekend. Mede daardoor hebben de broers Ediagbonya ook goede prestaties geleverd die avond. Antonny Ediagbonya gooide met 700gr speer 47.85m en dat leverde hem ook een plek op de nationale ranglijst op bij de B junioren en dit terwijl hij nog een c junior is. Verder sprong hij met ver ook naar een dik persoonlijk record van 6.03m ook hier mee komt hij op de ranglijst en wel op de tweede plaats.

Grote broer Julius deed ook nog een duit in het zakje en gooide speer naar een nieuw persoonlijk record. Zijn afstand was 49.72m ook goed voor een plek op de ranglijst. Voor de rest van de uitslagen klik hier.

You may also like...