Nieuwe Cikoerier ploft op de mat

Volgende week ploft weer de nieuwe Cikoerier op de mat. Een magazine bomvol verenigingsnieuws. In dit nummer onder andere veel aandacht voor de jeugd, voor trainers, indoor, verenigingsnieuws en Rondje Nederland.

Nieuwbakken voorzitter Toon Damen doen een boekje open en vertelt waarom hij deze functie zo graag vervult. Ook in dit nummer de dromen van de jongste leden van onze vereniging, de minipupillen van 6 jaar. Ze gaan het 100-jarig jubileum van onze 50-jarige vereniging waarschijnlijk nog meemaken. Bram Peters vertelt over de plannen rondom het krachthonk. Jawel, dat gaat de vereniging onder handen nemen. En de Benidorm Bastards, onze overwegend 60+ leden vertellen over hun halve marathon in Benidorm. Het is maar een greep uit de onderwerpen.

Verder veel aandacht voor de wisselwerking blad en site. De redacties van de website en de Cikoerier werken nauw samen. In het blad onder andere de laatste sitenieuwtjes en vanaf nu niet meer in het blad de trainingsuren en schema’s.  Die zijn ‘site-only’ vanaf nu. Let op de deurmat. Volgende week klinkt er een plof!

cikoersmal

You may also like...