Noteren: CIKO’66 CHALLENGE DAY

banner-durf-mee-te-trainen

De inschrijving is gesloten


Ciko ’66 organiseert op zaterdag 21 januari 2017 de allereerste Challenge Day. Jij als Ciko-lid hebt vast een collega, vriend, buurman/vrouw, kroegmaat, zoon of dochter die ook hardloopt, maar net tegen de vereniging aanhikt.

Op zaterdag 21 januari organiseren wij voor jou én voor hen een Challenge Day. Voor je loopvrienden een middag om kennis te maken met Ciko, de leden, de trainers en de trainingen. Voor jou een middag om samen met hen te trainen en hen uit te dagen in een afsluitend estafettewedstrijdje op de atletiekbaan.

Het programma begint om 13:00 uur met een inloop en een welkom door Toon Damen. Aansluitend is er een korte presentatie met tips&trick’s om blessurevrij te (blijven) lopen. Om 14:00 uur volgt een praktijktraining waarbij jij en je introducé kunnen kiezen uit een baantraining, een wegtraining of een trailtraining. Om kwart voor vier volgt dan de vooral leuke krachtmeting op de baan in vorm van een estafette.

stockfoto015We sluiten rond 16.30 uur af met de prijsuitreiking en een hapje en drankje in de Ciko kantine. Kortom een leuke dag, waarop je anderen kennis laat maken met jouw vereniging.

wat: Ciko Challenge Day, maak kennis met Ciko

waar: Ciko66, Beukenlaan Arnhem,sportcomplex Valkenhuizen

Hoe laat: van 13:00 uur tot 17:00 uur

Voor wie: Voor Cikoleden die een niet-lid eens willen uitdagen

Inschrijven kan HIER

posterbuurvrouw

You may also like...