‘Open Vereniging’ krijgt gestalte

Het streven van Ciko om de luiken te openen en meer naar buiten te treden krijgt gestalte in drie concrete initiatieven. Zo is er een vrij toegankelijke open baantraining voor volwassenen, een gratis clinic voor kinderen rondom Rondje Nederland en is er een beginnerscursus opgestart.

De open baan training vint plaats op  7 maart. Iedereen die tegen de vereniging aanhikt en eens wil hardlopen op de baan is van harte welkom om 19:00 uur op de Atletiekbaan van Ciko, beukenlaan 15, Arnhem (melden in de kantine). Professionale trainers geven een baantraining en geven ook tekst en uitleg over de Vereniging.

Bram Peters

De gratis clinic voor kinderen vindt plaats op zondag 12 maart 2017 van 10:30 uur tot 12:00 uur. Ciko-toppers Jasmijn Lau (Nederlands kampioen) en Bram Peters geven deze clinic.  De clinic is op de atletiekbaan bij de kantine van CIKO (sportcomplex Valkenhuizen, Beukenlaan). Alle kinderen die willen deelnemen aan Rondje Nederland of gewoon eens lekker willen rennen op een baan zijn welkom.

Jasmijn Lau

Onder de noemer Ik Loop is er vanaf 15 maart een beginnerscursus. Wil je serieuzer verder met lopen? IK LOOP is een loopcursus voor de beginnende hardloper. In 10 weken werk je aan de basis voor succesvol hardlopen. Je leert er over de techniek van het lopen en werkt aan je loopconditie.  Met je medecursisten ervaar je het plezier van samen leren lopen. De eerste training is 15 maart..Meer weten? Klik hier.

You may also like...