Oproep jubileum: frites en muziek!

cikojubileumlogoAchter de schermen werkt een aantal leden heel hard aan het jubileumfeest op zaterdag 28 mei 2016. Ciko viert dan zijn 50-jarig bestaan.

Friteskraam
De organisatie wil een friteskraam en een ijskraam laten komen en bieden leveranciers en anderen  de mogelijkheid om met een kraam hun producten aan te prijzen. Wie heeft contacten en ideeën? Meld je bij: Hennie Berends, info@hacebe.nl

jubileum_trainers1Muzikale hardlopers!
Bespeel je zelf een instrument of zing je graag? Ken je mede lopers die muziek maken? Dan is de organisatie ook op zoek naar jou! De organisatie komt graag in contact met gezellige muzikale Ciko-ers die tijdens het jubileumfeest 28 mei met zijn allen muziek willen maken. Heb je naast het spelen al band ervaring is dat mooi meegenomen, maar je enthousiasme en het plezier zijn belangrijker. We zullen voorafgaand nog een aantal keren samen repeteren. Welke nummers we gaan spelen hangt af van ervaring en de samenstelling van de gelegenheidsband. Meld je aan of reageer op: erik_rijswijk@hotmail.com

jubileum_groepsfoto3Verfrissend
De organisatie is verder volop bezig met de voorbereidingen voor o.a. het middagprogramma, vanaf 13.30 uur. ‘Wij willen ’ s middags een sportief en verfrissend programma aanbieden, waarbij voor de kleintjes spel en verrassing de thema’s zijn en voor de junioren een sportieve krachtmeting  zal worden georganiseerd. Ten slotte denken we eraan om de senioren het in teams tegen elkaar op te laten nemen’, aldus het organiserend comité.

clubkampioenschap2015094Borrel
Vanaf 16.15 uur zal een  officiële verjaardagsborrel gehouden worden, waarbij o.a. ook oud-leden en ere-leden uitgenodigd zullen worden…afijn, een grote reunie!  Daarna is er gezellig eten in en rond het clubhuis en dan veel muziek, o.a. een DJ en …..FEEST!

 

 

 

You may also like...