Puike prestatie B-junioren meiden- en jongensteam in competitie

meiden

door Froukje van Ligten

De B-junioren van Ciko hebben ook dit jaar weer prima gepresteerd in de competitie. Er was een meidenteam en een jongensteam.

Na twee wedstrijden zijn de meiden landelijk 25e geworden van de 44 en de jongens 51e van de 96  teams. Dit is een prima prestatie gezien het feit dat beide wedstrijden de ploegen helaas niet helemaal compleet waren.

Afgelopen zondag 12 juni was de tweede ronde in Emmen. De mannen hadden op sommige onderdelen moeite om het hoge niveau bij te benen, maar er waren ook zeker hoogtepunten. Zo sprong Sai met een comeback van lang blessureleed een PR van 5,14m op ver en Antonny een PR 3,50m op polsstok. Bij het hoogspringen deden Valentijn en Jules het goed met respectievelijk 1,50m en 1,55m hoog. Igor, als lange afstandsloper, liep in zijn allereerste 400m heel knap een tijd van 1:03! Als laatste kwam de estafette, waar de mannen veel op hadden geoefend, maar helaas door een foute wissel dsq kregen.

estafetteDe meiden waren met een knap team van wel vijf meiden deze wedstrijd! Vijf is net te weinig waardoor de 1500m helaas niet ingevuld kon worden. De toppers die aanwezig waren deden het dan weer heel goed. Zo liep Roos de 400m onder de minuut in 59,66s en was Britt weer sterk aanwezig met speer op een vijfde plek met 33,16m! Milly deed ook mee ondanks een blessure en liep de estafette samen met Roos, Jet en Jana. Jet knalde de kogel naar een mooie 11,89m, goed voor een derde plaats en Jana pakte een stabiele 1,40m met het hoogspringen. Al met al een lastige dag, maar ze hebben het weer super gedaan!

You may also like...