Rondje Nederland De leukste familieloop van Nederland

De voor-inschrijving is gesloten. Inschrijven kan vandaag nog in het Openluchtmuseum. Kom op tijd!

Home RondjeInschrijfformulier scholenparcourspraktische infouitslagensponsors


Voor kinderen zijn er twee afstanden: 1 of 2,5 km:
Kinderen 1 km:

1km_parcoursVoor de allerjongsten is er een kort parcours uitgezet van 1 kilometer langs de belangrijkste gebouwen in het openluchtmuseum. Zij blijven binnen de hekken van het museum.
Klik hier voor een Google Maps versie.

Kinderen 2,5 km:

25km_parcoursDe oudere kinderen kunnen wat meer aan. Ze zullen 2,5 kilometer over het museumterrein rennen. Toch ook wel een pittige uitdaging.
Klik hier voor een Google Maps versie.

Volwassen kunnen kiezen: 5 of 10 km:

Het parcours van de 5 en 10 km loopt voor de helft door het museum en de rest buiten de hekken. De 5 kilometerloop bestaat uit één ronde van 5 km. De 10 kilometer bestaat uit twee ronden van 5 kilometer. De paden in het Openluchtmuseum zijn grotendeels verhard. Er zitten enkele heuvels in het parcours. Tip: loop niet te hard van stapel, het begin kent een venijnig stukje vals plat.

5-10km_parcoursU kunt inlopen in het Openluchtmuseum en in de bossen buiten het museum. Hiervoor zal het hek links van de ingang geopend zijn. Zorg er wel voor dat u uw startnummer op heeft wanneer u zich buiten het terrein van het Openluchtmuseum begeeft. Het startnummer is immers ook uw toegangsbewijs voor het museum.

Klik hier voor een Google Maps versie. Hieronder een video-impressie van het 5 en 10 km parcours: