Rondje Nederland ontwaakt uit zomerslaap

Bestuur Rondje Nederland

Een deel van het bestuur. Helaas is voorzitter Erik Steneker links op de foto bij het selfie weggevallen. De rest van het bestuur biedt zijn oprechte excuses aan: sorry, Erik. Afwezig is Cordien Schreurs

Het bestuur van Rondje Nederland is voor het eerst sinds de laatste editie in maart dit jaar weer bijeengekomen. Voor de editie van dit jaar worden offertes opgevraagd voor tijdsregistratie en de eerste contacten met sponsor en scholen weer gelegd. De datum voor de editie 2016 wordt zsm bekendgemaakt.

Voor het eerst zal Rondje Nederland haar eigen website ook onderbrengen op het Ciko-platform. ‘Daarmee versterrondjeLogoken we de activiteiten van het Rondje én de Vereniging’, aldus het bestuur. De huidige website is momenteel dan ook even uit de lucht.

In het bestuur komen eind dit jaar twee plekken vrij. Eén nieuw bestuurslid wordt gezocht om de scholeninschrijving te monitoren. Het andere bestuurslid houdt zich bezig met parcours en wedstrijdverloop. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij info@rondjenederland.com.

Voor wie het niet weet: Rondje Nederland is de succesvolle hardloopwedstrijd met bijna 2000 deelnemers die een club vrijwilligers onder de paraplu van Ciko’66 organiseert in het Openluchtmuseum, ieder jaar in maart. Het is vooral ook een kinderloop met bijna 1000 schoolkinderen die 1 danwel 2,5 km lopen. Voor de volwassen staan 5 en 10 kilometer op het programma.

leeftijdsopbouw

De leeftijdsopbouw van deelnemers aan het Rondje. Let op de grote pieken in de leeftijd 5 tot 10 jaar.

You may also like...