Rondje Nederland De leukste familieloop van Nederland - info@rondjenederland.com

Klik hier voor alle uitslagen! We zetten ze er in de loop van de dag op.

Chip vergeten in te leveren?
Stuur hem op naar:

Rondje Nederland,
Laan van Klarenbeek 126
6824JV Arnhem


Op 18 maart 2018 organiseert atletiekvereniging Ciko’66 weer het Rondje Nederland: de jaarlijkse prestatieloop dwars door het Nederlands Openluchtmuseum! Voor kinderen zijn er speciale kortere afstanden.

Genieten van sport én het Openluchtmuseum Arnhem? Dit kan allemaal in één dag. Atletiekvereniging Ciko ’66 biedt iedereen namelijk een unieke kans om een rondje dwars door Nederland te lopen in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem! Fit en fun!

Skar is hoofdsponsor. Meer weten? Klik op het logo!

Vier afstanden
Rondje Nederland is een fantastische familieloop en kent vier afstanden: één kilometer (kinderen) , 2,5 kilometer (kinderen), vijf en tien kilometer. Het parcours is voor iedereen: jong, oud, getraind of amateur; iedere deelnemer kiest zijn eigen afstand. Klik hier voor praktische info over het verloop van de wedstrijd.

Wigman Transport Westervoort zorgt voor een podiumwagen

Lopend door Noord-Holland en langs de Zaanstreek in het museum, nemem zij deel aan de leukste familieloop van Nederland. Op het plein van het Openluchtmuseum zijn vele leuke activiteiten. Dus behalve fit ook veel fun voor jong en oud. Na afloop ontvangen de kinderen een herinneringsmedaille.

De prestatieloop van vijf of tien kilometer voor volwassenen voert de deelnemers dwars door het museumpark en zelfs door de omliggende bossen. Voor de tijdregistratie wordt er gewerkt met het Ipico- tijdregistratiesysteem. De chips dienen na afloop wel weer ingeleverd te worden.

Alle deelnemers aan Rondje Nederland krijgen 18 maart gratis toegang tot het openluchtmuseum, supporters zijn ook welkom.


Subsponsors:made in ArnhemRabobank – Win Wandelgidsen – Sportbedrijf Arnhem


Voor praktische informatie: klik hier. Alle info over het parcours staat hier. Nieuwsgierig wat je vorig jaar liep? Klik hier.