Rondje Nederland De leukste familieloop van Nederland - Fotografie: Marco Derksen

Home RondjeInschrijfformulier scholenparcourspraktische infouitslagensponsors

Alle lopers bedankt! De uitslagen staan op uitslagen.nl. Chip vergeten in te leveren? Stuur hem naar:

Rondje Nederland, Laan van Klarenbeek 126, 6824JV Arnhem


 

Rondje Nederland 2013 (16)

Rennen dwars door het Openluchtmuseum, een wedstrijd voor jong en oud

Op 20 maart 2016 organiseerde Ciko weer het Menzis Rondje Nederland, de mooiste familieloop voor iedereen, een jaarlijkse Prestatieloop dwars door het Nederlands Openluchtmuseum.

 

menzislogo2Genieten van sport en cultuur? Van bewegen in de natuur? Een gezellige familiedag? Persoonlijk record verbeteren? Dit kan allemaal in één dag. Atletiekvereniging Ciko ’66 biedt iedereen namelijk een unieke kans om een rondje dwars door Nederland te lopen in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem!Fit en fun!

Vier afstanden
‘Menzis Rondje Nederland’ is een fantastische familieloop en kent vier afstanden: één, 2,5, vijf en tien kilometer. Het parcours is voor iedereen: jong, oud, getraind of amateur; iedere deelnemer kiest zijn eigen afstand. Vele kinderen, meer dan 900, lopen individueel of met de hele school, trots de longen uit hun lijf voor de Menzis jeugdlooprace van één of 2,5 kilometer.

Lopend door Noord-Holland en langs de Zaanstreek in het museum, maken zij kennis met de atletieksport en met het plezier van samen sporten. Op het plein van het Openluchtmuseum zijn vele leuke activiteiten. Dus behalve fit ook veel fun voor jong en oud. Na afloop ontvangen de kinderen een herinneringsmedaille.

De Menzis prestatieloop van vijf of tien kilometer voor volwassenen voert de deelnemers dwars door het museumpark en zelfs door de omliggende bossen. Voor de tijdregistratie wordt er gewerkt met het Ipico- tijdregistratiesysteem. De chips dienen na afloop wel weer ingeleverd te worden.

Rondje Nederland is voor het Nederlands Openluchtmuseum de traditionele warming-up voor het nieuwe museumseizoen dat op 25 maart begint. Alle deelnemers aan Rondje Nederland krijgen 20 maart gratis toegang tot het openluchtmuseum, supporters betalen een gereduceerd tarief.

Doe mee met Rondje Nederland en ontvang 200 Menzis-SamenGezond punten!
Deelnemers aan Rondje Nederland worden door Menzis beloond met SamenGezond punten. Met SamenGezond wil Menzis een gezonder leven stimuleren. Als je gezond leeft, zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Iedereen kan hier een bijdrage aan kan leveren en Menzis  waardeert deze  inzet dan ook . Bij de inschrijving van een willekeurige afstand kun je aangeven of je verzekerd bent bij Menzis en SamenGezond-punten wil ontvangen voor de deelname aan Rondje Nederland. Kijk voor meer informatie en aanmelding opwww.menzis.nl/samengezond.

 

gaandewegLopen voor een goed doel.

Rondje Nederland steunt dit jaar het goede doel Stichting Gaandeweg. Deze stichting verzorgt een welkom weekje weg! Korte vakanties voor gezinnen met een kind dat kanker heeft of daaraan is overleden.