Rondje Nederland De leukste familieloop van Nederland - info@rondjenederland.com

Het Rondje zit erop. Alle uitslagen staan hier:  en ook hier met filmpje en foto. Chips niet ingeleverd? Stuur ze naar

Rondje Nederland,

Laan van Klarenbeek 126,

6824JV Arnhem.

Iedereen bedankt.

 

 

 

 

 

 


Home RondjeInschrijfformulier scholenparcourspraktische infouitslagensponsors


Op 17 maart 2019 organiseert atletiekvereniging Ciko’66 weer het Rondje Nederland: de jaarlijkse prestatieloop dwars door het Nederlands Openluchtmuseum! Voor kinderen zijn er speciale kortere afstanden.

Skar is hoofdsponsor. Meer weten? Klik op het logo!

Vier afstanden
Familieloop Rondje Nederland kent vier afstanden: één kilometer (kinderen) , 2,5 kilometer (kinderen), vijf en tien kilometer. Het parcours is voor iedereen: jong, oud, getraind of amateur; iedere deelnemer kiest zijn eigen afstand. Klik hier voor praktische info over het verloop van de wedstrijd. Na afloop ontvangen de kinderen een herinneringsmedaille.

Nita te Buren, Puur & Energiek, tekent voor de warming up: klik op de foto

De prestatieloop van vijf of tien kilometer voor volwassenen voert de deelnemers dwars door het museumpark en zelfs door de omliggende bossen. Voor de tijdregistratie wordt er gewerkt met het Ipico- tijdregistratiesysteem. De chips dienen na afloop wel weer ingeleverd te worden. Alle deelnemers aan Rondje Nederland krijgen 17 maart gratis toegang tot het openluchtmuseum, supporters zijn ook welkom.

downloadRondje Nederland 2016 1 kmRondje Nederland kiest dit jaar voor de Stichting Bio als het jaarlijkse goede doel.

Bio Vakantieoord is hét vakantiepark in Nederland waar gezinnen met een gehandicapt kind sámen vakantie kunnen vieren.

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem voor gezinnen met een (complex) gehandicapt kind. In 2018 kwamen er ruim 1.500 gezinnen hun vakantie doorbrengen. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de nodige aanpassingen en hulpmiddelen in de meeste gangbare vakantiewoningen ontbreken. Het Bio Vakantieoord geeft deze gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in aangepaste vakantiebungalows met aanvullende toegespitste voorzieningen. Nu eens zonder dat de handicap leidend is, biedt Bio voor het hele gezin originele activiteiten om samen te lachen, te ontspannen en avonturen te beleven. Samen op vakantie. Dat kan bij Bio.

Stichting Bio is in 1927 het leven geroepen door de Nederlandse bioscoopbranche. Al meer dan 90 jaar heeft Bio hart voor kinderen die met beperkingen door het leven moeten gaan. Bio startte zijn missie met het helpen aansterken van ‘bleekneusjes’ uit de stad. Daarna zette het zich in voor poliopatiëntjes om te revalideren. Vanaf eind jaren negentig biedt Bio vakanties en ontspanning aan een nieuwe doelgroep: gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind.


Subsponsors:made in ArnhemRabobank – Win Wandelgidsen – Sportbedrijf Arnhem


Voor praktische informatie: klik hier. Alle info over het parcours staat hier. Nieuwsgierig wat je vorig jaar liep? Klik hier.