Rondje Nederland De leukste familieloop van Nederland - info@rondjenederland.com

Home RondjeInschrijfformulier scholenparcourspraktische infouitslagensponsors

 


Rondje Nederland was weer fantastisch. Klik hier voor de fotorepo. Chip vergeten? Stuur hem op naar:

Rondje Nederland
Laan van Klarenbeek 126
6824JV Arnhem


Voor het laatste nieuws zoals supporters gratis, kleedruimte aanwezig, klimtoren voor kinderen en spectaculaire sales Run2Day klik hier op de nieuwsbrief. 

Op 19 maart 2017 organiseert atletiekvereniging Ciko’66 weer het Menzis Rondje Nederland: de jaarlijkse prestatieloop dwars door het Nederlands Openluchtmuseum! Voor kinderen zijn er speciale kortere afstanden.

menzislogo2Genieten van sport én het Openluchtmuseum Arnhem? Dit kan allemaal in één dag. Atletiekvereniging Ciko ’66 biedt iedereen namelijk een unieke kans om een rondje dwars door Nederland te lopen in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem! Fit en fun!

Vier afstanden
‘Menzis Rondje Nederland’ is een fantastische familieloop en kent vier afstanden: één (kinderen) , 2,5 (kinderen), vijf en tien kilometer. Het parcours is voor iedereen: jong, oud, getraind of amateur; iedere deelnemer kiest zijn eigen afstand.


Lopend door Noord-Holland en langs de Zaanstreek in het museum, nemem zij deel aan een leuke wedstrijd. Op het plein van het Openluchtmuseum zijn vele leuke activiteiten. Dus behalve fit ook veel fun voor jong en oud. Na afloop ontvangen de kinderen een herinneringsmedaille.

De Menzis prestatieloop van vijf of tien kilometer voor volwassenen voert de deelnemers dwars door het museumpark en zelfs door de omliggende bossen. Voor de tijdregistratie wordt er gewerkt met het Ipico- tijdregistratiesysteem. De chips dienen na afloop wel weer ingeleverd te worden.

Alle deelnemers aan Rondje Nederland krijgen 19 maart gratis toegang tot het openluchtmuseum, supporters zijn ook welkom.

Doe mee met Rondje Nederland en ontvang 200 Menzis-SamenGezond punten!
Deelnemers aan Rondje Nederland worden door Menzis beloond met SamenGezond punten. Met SamenGezond wil Menzis een gezonder leven stimuleren. Als je gezond leeft, zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Iedereen kan hier een bijdrage aan kan leveren en Menzis  waardeert deze  inzet dan ook . Bij de inschrijving van een willekeurige afstand kun je aangeven of je verzekerd bent bij Menzis en SamenGezond-punten wil ontvangen voor de deelname aan Rondje Nederland. Kijk voor meer informatie en aanmelding opwww.menzis.nl/samengezond.

Lopen voor een goed doel.

downloadRondje Nederland wil dit jaar bijdragen aan de Stichting Bio Kinderrevalidatie. Deze stichting streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten.

In het Bio Vakantieoord kunnen gezinnen met kinderen met een complexe handicap onbezorgde vakantie vieren (http://www.stichtingbio.nl)


Fotografie: Marco Derksen