Wederom klinkende resultaten Masters Ciko

Masters_8mei_2016_Steenwijk (2)

Klik op de afbeelding voor een mooie grafische weergave van de prestaties van de dames

STEENWIJK – Prachtige uitslagen bij de Masterscompetitie dit weekend, zeker voor de debutant in de ploeg Rebekka Bersee. Mede dankzij haar staan de Ciko dames nu fier aan de leiding met 6355 punten. Ook de mannen masters scoorden prima met een derde plek in de poule met 5692 punten.Masters_8mei_2016_Steenwijk (9)

Voor de competitiestand dames en heren klik op deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/teams/5688/?ajax#ranglijst46655

Hieronder een verslag van de dames door Karin Nienhuis:

Wat een start van het nieuwe competitieseizoen. Prachtig weer en eindelijk ook weer eens met een herenploeg. Atleet van de dag was Rebecca Bersee: deze week 40 jaar geworden maakte zij haar debuut in het damesteam. En wat voor een debuut: winst op de 100m in een geweldige tijd van 14.17 met meer dan 2 meter tegenwind, om ons vervolgens nogmaals te verbazen op 200m waar ze maar 1 honderdste achter onze topper Ingrid Smit  bleef. Manon had het zwaarste programma van de dag eerst een 400m en na een half uur 1500m. Op de 400m behaalde ze een 2e plaats en ze pakte de winst op de 1500m. wat een kanjer. Angelique behaalde de meeste punten van de dag. Ze sprong een mooie 1.45 hoog. Verder hadden we nog een debutant en dat was Petra; ze liep de 1500 m en ze stootte de kogel weg. Het slotstuk aan het einde van de wedstrijddag was de 4x 100m estafette. Deze werd gelopen door Alet, Rebecca, Angelique en Ingrid. En wat blijkt: een Nederlands record voor clubteams vr 40! Kortom een hele geslaagde dag. Op naar de 2e wedstrijd en daarna de finale.

Een aantal hoogtepunten in beeld (foto’s via Emiel Schreur):

 

 

 

You may also like...