Ciko feliciteert nieuwe voorzitters en penningmeester

25.06.2019.

Tijdens een drukbezochte ingelaste ledenvergadering werden vanavond unaniem de nieuwe voorzitters gekozen: Wouter Brus en Judith Bosker.

Wouter Brus stelde zich kort voor. Hij gaf aan dat hij het voorzitterschap samen met z’n vrouw Judith Bosker op zich wil nemen zodat er altijd een gezicht is. ”Ciko is een gave club en wij willen er een nog gavere club van maken” aldus Wouter. Verbinding maken tussen wegatleten en baanatleten, duidelijke structuren als basis voor de vereniging en aandacht geven aan nieuwe leden zodat zij zich direct thuis voelen, waren direct al enkele krachtige speerpunten.

Vanuit de aanwezigen werd opgemerkt dat beide voorzitters door hun relatief jonge leeftijd wellicht senioriteit en bestuurlijke ervaring missen. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn mits er voldoende hulp en ondersteuning wordt geboden. Deze hulp werd direct ook aangeboden. Wouter was hier heel duidelijk in: ”Ciko is een vereniging met 600 leden waarvan veel leden overlopen van ervaring. Wij gaan hier gebruik van maken en niet het wiel opnieuw uitvinden”.

 

Wouter Brus en Paulien Dijkstra

De stemming was overduidelijk: alle 34 stemgerechtigden én 10 machtigingen waren unaniem voor dit duo voorzitterschap.

Nog meer goed nieuws: we hebben een nieuwe penningmeester! Gerard Pasman heeft het penningmeesterschap jaren vervuld en geeft dit nu over aan Paulien Dijkstra.

Zie ook het vorige bericht waar beide voorzitters zich voorstellen