CV Theo Schers

Ik ben sinds 1997 sportarts en heb op meerdere locaties en in meerdere functies gewerkt, onder andere als bondsarts bij de judobond, sportarts bij BVO WII, Dansacademie Fontys en sportarts in het Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Van 2009-2018 ben ik oprichter/eigenaar/bestuurder/sportarts van het SMC Tilburg geweest. Daarnaast ben ik ook arts Musculoskeletale Geneeskunde en heb ik mijn eigen praktijk in Nijmegen.

Mijn huidige werkzaamheden bestaan met name uit consultaties met betrekking tot alle sport-gerelateerde medische problematiek en preventieve sportmedische onderzoeken (zoals met inspanningstesten).

Ik heb veel passie voor mijn vak en stop er veel energie in om sporters weer fit te krijgen. Ik zie veel hardlopers op mijn spreekuur waardoor ik veel ervaring heb in de juiste aanpak. Vaak is die multidisciplinair. Dat past mooi in het sportmedisch beleid van CIKO ’66!