Ik loop: starten bij Ciko’66

Herstart en herstel groep

Op woensdagavond kun je meelopen met de herstart en herstel groep!

Doel is hardlopen op je eigen tempo. Het is een opstapje voor startende of herstellende loper om in een van de reguliere hardloopgroepen van CIKO’66 te kunnen instromen.

Een groep voor mensen die al iets aan de loopsport hebben gedaan en weer willen gaan lopen. Je kunt op een verantwoorde manier werken aan een goede basisconditie. Ook als je na een blessure weer wilt gaan lopen is dit een prima aanpak.

Voor wie? Iedereen die dat wil! Dus ook jij als hardloper bent welkom!
Individueel kan worden ingegaan op de behoefte. En eventueel wordt er met een schema gewerkt om tussendoor zelf te oefenen.

De trainingen worden gegeven op de atletiekbaan van het sportcomplex Valkenhuizen aan de Beukenlaan in Arnhem. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig.

Vragen of je aanmelden? Stuur een email naar ikloop-hhg@ciko66.nl

Loopcursus ‘Ik Loop’

Op maandagavond is de loopcursus voor de beginnende hardloper.

In 10 weken werk je aan de basis voor succesvol hardlopen. Je leert over de techniek van het lopen en werkt aan je loopconditie. Je ervaart het plezier van samen leren lopen. In de eerste 10 weken bouw je je conditie uit naar 20 minuten hardlopen.

Heb je na deze weken de smaak te pakken? Dan kun je met de vervolgcursus je conditie verder uitbouwen naar 40 minuten hardlopen. Ook de vervolgcursus bestaat uit 10 lessen. Ze bouwt het geleerde verder uit en laat je doorstromen naar een van de recreatieve loopgroepen van Ciko’66.

De eerstvolgende cursus gaat maandag 28 oktober 2019 van start. Tijd: van 19.30 – 20.30 / 21.00
De trainingen worden verzorgd door Ivo Meex.

Voor een 10 rittenkaart betaal je 42 euro. Dat is inclusief een kop thee/koffie na afloop van de training.

De trainingen worden gegeven op de atletiekbaan van het sportcomplex Valkenhuizen aan de Beukenlaan in Arnhem. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig.

Vragen of je aanmelden? Stuur een email naar ikloop@ciko66.nl