Rondje Nederland De leukste familieloop van Nederland

Home Rondje Nederland Inschrijven Parcours Praktische informatie Uitslagen Sponsoren
Jeugd 1 kilometer

Voor de allerjongsten tot en met 8 jaar is er een kort parcours uitgezet van 1 kilometer. De kinderen lopen langs de belangrijkste gebouwen en blijven binnen de hekken van het Openluchtmuseum. Klik hier voor een Google Maps versie van het parcours.


Jeugd 2,5 kilometer

De oudere kinderen van 9 tot en met 12 jaar zullen maar liefst 2,5 kilometer over het museumterrein rennen. Waarbij ook zij langs vele historische gebouwen lopen.
Klik hier voor een Google Maps versie van het parcours.


5 en 10 kilometer

Tijdens de 5 en 10 kilometer loop je deels in het museum en deels buiten het terein. De 5 kilometerloop bestaat uit één ronde van 5 km. Bij de 10 kilometer loop je twee keer de gehele ronde.

De paden in het Openluchtmuseum zijn grotendeels verhard. Wel zitten er enkele heuvels in het parcours. Tip: loop niet te hard van stapel, het begin kent een venijnig stukje vals plat.


parcours Rondje Nederland
Inlopen 

U kunt inlopen in het Openluchtmuseum en in de bossen buiten het museum. Hiervoor zal het hek links van de ingang geopend zijn. Zorg er wel voor dat u uw startnummer op heeft wanneer u zich buiten het terrein van het Openluchtmuseum begeeft. Het startnummer is immers ook uw toegangsbewijs voor het museum.

Klik hier voor een Google Maps versie van het parcours. Hieronder vindt u een video-impressie van het 5 en 10 km parcours: