Rondje Nederland


De Uitslagen

Omdat de editie in het Openluchtmuseum voorlopig is uitgesteld tot november en Rondje Nederland te leuk is om helemaal over te slaan is er ZATERDAG 20 of ZONDAG 21 MAART een virtueel alternatief.

Voor jongens en meisjes t/m 8 jaar en jongens en meisjes 9 t/m 12 jaar de kans om te kijken wat jij loopt op een 1000m, vanaf de stoep voor je huis, mét al je vriendjes en vriendinnetjes.

Iedereen ouder dan 12 en volwassenen niet getreurd, ook voor jullie staat er een mooie 5000m prestatieloop op het programma.

Deze virtuele loop kent 2 afstanden met de volgende indelingen:

  • 1 kilometer jongens (t/m 8 jaar)
  • 1 kilometer meisjes (t/m 8 jaar)
  • 1 kilometer jongens 9 t/m 12 jaar)
  • 1 kilometer meisjes (9 t/m 12 jaar)
  • 5 kilometer (volwassenen) 

Loop je eigen rondje in je eigen omgeving. Als je gaat lopen gebruik je de Racemap-app voor de registratie van je run. Loop je liever met je eigen tracker? Dan upload je na afloop je GPX file via de website van Racemap.

Op de website van Ciko’66 en in de Racemap-app vind je de uitslagen en je ontvangt na afloop een persoonlijk certificaat per mail. Nummers 1, 2 en 3 uit alle categorieën (jongens t/m 8 jaar, meisjes t/m 8 jaar, jongens 9 t/m 12 jaar, meisjes 9 t/m 12 jaar, heren 5km en dames 5km) krijgen een echte medaille opgestuurd!

Deel je leukste foto van jouw Rondje Nederland op social media, tag @ciko_66 en win een speciale prijs!

Hoofdponsor

Subsponsoren: made in ArnhemRabobankWin WandelgidsenSportbedrijf Arnhem