Rondje Nederland

De gezellige familieloop kent 5 afstanden: 

  • 0.65 kilometer (4-5 jaar) €4,50  
  • 1 kilometer (6 t/m 7 jaar) € 4,50 
  • 2,5 kilometer (7 t/m 12 jaar) € 4,50
  • 5 kilometer (vanaf 13 jaar)  € 10,00
  • 10 kilometer (vanaf 13 jaar) € 12,50
Rondje

Het parcours is voor iedereen geschikt: jong, oud, getraind of amateur. Welke afstand loop jij dit jaar? Na afloop ontvangen alle kinderen een beloningsmedaille. Klik hier voor praktische informatie over het verloop van de wedstrijd.

De prestatieloop van vijf of tien kilometer voor (jong)volwassenen loopt dwars door het Openluchtmuseum en zelfs door de omliggende bossen. Voor de tijdregistratie wordt er gewerkt met het Ipico- tijdregistratiesysteem. De chips dienen na afloop ingeleverd te worden. Alle deelnemers van Rondje Nederland krijgen op 22 maart gratis toegang tot het Nederlands Openluchtmuseum. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom! Nieuwsgierig naar het parcours? Klik hier om een kijkje te nemen.

Fietsmaatjes Schaarsbergen

Het goede doel van Rondje Nederland 2020 is Fietsmaatjes Schaarsbergen. Fietsmaatjes Schaarsbergen is opgericht voor mensen die graag willen fietsen, maar dat niet meer alleen willen of kunnen. Bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een beperking of met een tijdelijke blessure.

fietsmaatjes schaarsbergen

Duofietsen is een sportieve en gezellige activiteit. Op een duofiets zitten de deelnemer en de vrijwilliger naast elkaar. Tijdens het fietsen wordt er genoten van het buiten zijn en elkaars gezelschap. De duofiets is uitgerust met elektrische trapondersteuning. Dit maakt het trappen minder zwaar in de heuvelachtige omgeving van Arnhem.

Subsponsors:made in ArnhemRabobank – Win Wandelgidsen – Sportbedrijf Arnhem