Rondje Nederland

Home Rondje Nederland Inschrijven Parcours Praktische informatie Uitslagen Sponsoren

Het Rondje is voorlopig uitgesteld vanwege de maatregelen rondom corona. Ciko en het Openluchtmuseum kijken of en wanneer er een mogelijkheid is het Rondje eventueel nog wel door te laten gaan. Klik hier voor alle updates.


Op 22 maart 2020 organiseert atletiekvereniging Ciko’66 alweer de 19e editie van Rondje Nederland. Jaarlijks is de hardloopwedstrijd een groot succes voor jong en oud. Wie wil er nou niet hardlopen in het Nederlands Openluchtmuseum?

De gezellige familieloop kent vier afstanden: 

  • 1 kilometer (t/m 8 jaar)
  • 2,5 kilometer (9 t/m 12 jaar)
  • 5 kilometer (volwassenen) 
  • 10 kilometer (volwassenen)

Het parcours is voor iedereen geschikt: jong, oud, getraind of amateur. Welke afstand loop jij dit jaar? Na afloop ontvangen alle kinderen een beloningsmedaille. Klik hier voor praktische informatie over het verloop van de wedstrijd.

De prestatieloop van vijf of tien kilometer voor volwassenen loopt dwars door het Openluchtmuseum en zelfs door de omliggende bossen. Voor de tijdregistratie wordt er gewerkt met het Ipico- tijdregistratiesysteem. De chips dienen na afloop ingeleverd te worden. Alle deelnemers van Rondje Nederland krijgen op 22 maart gratis toegang tot het Nederlands Openluchtmuseum. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom! Nieuwsgierig naar het parcours? Klik hier om een kijkje te nemen.Rondje

Fietsmaatjes Schaarsbergen

Het goede doel van Rondje Nederland 2020 is Fietsmaatjes Schaarsbergen. Fietsmaatjes Schaarsbergen is opgericht voor mensen die graag willen fietsen, maar dat niet meer alleen willen of kunnen. Bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een beperking of met een tijdelijke blessure.

Duofietsen is een sportieve en gezellige activiteit. Op een duofiets zitten de deelnemer en de vrijwilliger naast elkaar. Tijdens het fietsen wordt er genoten van het buiten zijn en elkaars gezelschap. De duofiets is uitgerust met elektrische trapondersteuning. Dit maakt het trappen minder zwaar in de heuvelachtige omgeving van Arnhem.fietsmaatjes schaarsbergen


Subsponsors:made in ArnhemRabobank – Win Wandelgidsen – Sportbedrijf Arnhem