Rondje Nederland

Skar

Op zoek naar professionele en betrouwbare kinderopvang waar uw kind zich écht thuis voelt? Welkom bij kinderopvang Skar! Op onze locaties is altijd wel iets te beleven. Skar zorgt ervoor dat het uw zoon of dochter aan niks ontbreekt. Zo kunt u met een gerust hart aan het werk.

Bij Kinderopvang Skar krijgen kinderen de ruimte om de wereld op hun eigen manier te verkennen. Uw baby krijgt bij ons alle geborgenheid, veiligheid en aandacht die hij of zij nodig heeft. Is uw zoon of dochter wat ouder? Dan zorgt Skar voor leuke en veelzijdige activiteiten, zodat uw kind zich met plezier ontwikkelt. De Skar-groepen sluiten aan bij de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen.


Skar werkt met goed opgeleide pedagogisch medewerkers die de organisatie doorlopend bijschoolt. Via het Kind-Volg-Systeem volgen zij de ontwikkeling van uw kind op de voet. In het eerste levensjaar van uw baby houden we een babyboekje bij. Zo kunt u ’s avonds op uw gemak nalezen, hoe de dag van uw kind is verlopen. Elk half jaar kijkt de eigen mentor van uw kind samen met u naar de ontwikkeling van uw kind.
Meer weten? Skar kan u nog veel meer vertellen. Maar sfeer proeven op de locatie is nog beter. Maak vrijblijvend een afspraak. Hopelijk tot snel!

Run2day

Run2Day Arnhem team bestaat uit mensen die allemaal zelf sporten en vanuit hun eigen ervaring expertise hebben opgebouwd. Het team staat voor persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en luisteren naar wat klanten nodig hebben voor een plezierige run. Bij Run2Day Arnhem begint het werkelijke hardlopen.