Sprintgroep Steven&Joris

Sprintgroep Steven en Joris
Bij Ciko is er de mogelijkheid om vanaf de B-junioren te specialiseren op het onderdeel sprint. Jaren terug heeft Bram Peters de sprintgroep PB opgericht en ben ik(Steven Nuytinck) in een later stadium bij de groep aangesloten als trainer. Door zijn werkzaamheden op Papendal is Bram niet meer bij de sprintgroep betrokken en heb ik het stokje overgenomen. De groep bestaat uit enkele B junioren en verder vele A-junioren en senioren. 

Recent is topatleet Joris van Gool bij ons aangesloten, evenals Masih Djamal. en verzorgen zij samen met mij de sprint trainingen op woensdag en vrijdag. Joris combineert het training geven met zijn actieve topsport loopbaan. De sprintgroep is een grote maar hechte groep waar plezier en prestatiegerichtheid hand in hand gaan. 

Sprinten Arnhem

Het doel van de sprintgroep is om het beste uit de individuele atleet te halen, ieder op zijn eigen niveau, waarbij plezier niet uit het oog wordt verloren.

Wil jij graag sneller worden of gewoon een keer meetrainen? Dat kan! Stuur een mail naar trainer Steven Nuytinck om een afspraak te maken.