Assistent-trainers loopgroepen

Ciko’66 is op zoek naar assistent-trainers (m/v) voor het assisteren en mede verzorgen van trainingen voor recreatieve trail-atleten en/of voor recreatieve prestatiegerichte weg- en baanatleten.

De trainingen aan loopgroepen worden gegeven op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond van 19.00 uur tot ca. 20.45 uur. Er trainen meerdere groepen, deels op de atletiekbaan van Ciko’66 en deels in de (bosrijke-heuvelachtige) omgeving van Valkenhuizen.

Voor al deze groepen zoeken we assistent-trainers. De doelen van de groepen variëren van puur recreatief lopen, trainen voor een trailrun (ca. 20km+) tot het verbeteren van prestaties tijdens wegwedstrijden variërend van 5km tot en met de marathon.

Er wordt gewerkt met een halfjaarlijks trainingsschema. Kracht, coördinatie, corestability en verbeteren looptechniek zijn vaste onderdelen van de training.

Wie zoeken we?

  • Mensen die het leuk vinden om voor een groep te staan en atleten te motiveren, te stimuleren en te coachen.
  • Mensen die het leuk vinden om samen met een (gediplomeerd) trainer trainingen (op de baan, de weg of het bos) voor te bereiden en in goed overleg zelfstandig te geven.

Wat bieden we?

  • Een leuke vereniging met goede faciliteiten zoals atletiekbaan, krachthonk en diverse materialen die je kunt gebruiken tijdens de training.
  • Trainersvergoeding.
  • Bijscholing en opleidingsmogelijkheden (deels vergoed).
  • Dit jaar (2023) wordt een assistent-trainers opleiding binnen de vereniging verzorgd op 10 juni, 23 september, 14 oktober, 21 oktober. Hier kun je bij aansluiten.
  • Je maakt deel uit van een (deels) gediplomeerde trainersgroep.
  • Enthousiaste atleten.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Wim van der Linden (coördinator looptrainers) of reageer middels onderstaand formulier.


Reageer op deze vacature

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over deze of andere vacatures? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.

Naam *
Email *
Telefoon
Bericht

Dit vind je misschien ook leuk...