Trainers junioren

De kernactiviteit van Ciko’66, dé atletiekvereniging in de regio, is het verzorgen van  trainingen voor onze jeugdatleten. Op dit moment staan we voor een spannende uitdaging: we hebben behoefte aan enthousiaste en gemotiveerde trainers om ons team te versterken en de groeiende groep jeugdatleten de aandacht te geven die ze verdienen.

Heb je binding met atletiek en wil je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van jonge sporters? Dit is jouw kans om betrokken te zijn en een waardevolle bijdrage te leveren bij de ontwikkeling van onze jeugdatleten!

Als trainer bij Ciko’66 krijg je de verantwoordelijkheid om wekelijks één of twee trainingsessies te leiden voor een groep enthousiaste jeugdleden. Of je nu een doorgewinterde trainer bent of nieuw bent in het vak, jouw inzet en motivatie zijn belangrijker dan je ervaring. We bieden een gestructureerd inwerkprogramma, waarbij je de kans krijgt om mee te lopen met een ervaren trainer en daarna zelfstandig (en ook samen met andere trainers) aan de slag te gaan met jouw eigen groep atleten. Bovendien staat er altijd een ervaren trainer klaar om je te ondersteunen, vragen te beantwoorden en je te helpen groeien in je rol.

Bij Ciko’66 hechten we niet alleen waarde aan sportieve prestaties, maar ook aan de persoonlijke groei en het welzijn van onze jeugdatleten. Het is werkelijk belonend om de kinderen te zien floreren, zowel op sportief vlak als op sociaal gebied. Bij ons draait het niet alleen om het verbeteren van snelheid en techniek, maar ook om het creëren van een gezellige en positieve trainingsomgeving waarin lachen en plezier centraal staan.

En er is meer! Als trainer bij Ciko’66 krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door deel te nemen aan een opleidingsprogramma van de Atletiekunie. Hierdoor kun je jouw vaardigheden en kennis uitbreiden, en nog beter worden in wat je doet. Uiteraard wordt dit opleidingsprogramma volledig gefaciliteerd door Ciko’66. Bovendien ontvang je een vergoeding voor je inzet en enthousiasme.

Dus, ben jij klaar om jouw passie voor atletiek over te brengen op de volgende generatie? Wil je deel uitmaken van een hecht team van trainers, waarin je kunt groeien als trainer en als persoon? Sluit je dan aan bij Ciko’66 en maak een verschil in het leven van onze jeugdatleten. Samen bouwen we aan een sportieve toekomst vol plezier, prestaties en persoonlijke groei!

Meld je middels onderstaand formulier aan en word een gewaardeerde trainer bij Ciko’66.


Reageer op deze vacature

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over deze of andere vacatures? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.

Naam *
Email *
Telefoon
Bericht

Dit vind je misschien ook leuk...