Welkom

Iedereen die 6 jaar of ouder is kan lid zijn van atletiekvereniging Ciko’66.

Er is op atletiekgebied voor elk wat wils. Afgestemd op ieders behoefte zijn er verschillende groepen en categorieën bij Ciko’66, ingedeeld volgens de standaard leeftijdsindeling van de Atletiekunie.

Jonge atleten (tot 16 jaar) doen alle onderdelen, daarna kan worden gespecialiseerd in een onderdeel of in de meerkamp. De trainingen zijn daar speciaal op afgestemd. Naast de loop-, werp- en springonderdelen op de baan van Valkenhuizen, zijn er verschillende loopgroepen met een voor ieder passend looptempo en Nordic Walking groepen. Tenslotte zijn er gespecialiseerde loop- en krachttrainingen.

U kunt van groep, dag, tijd wisselen als dat eens zo uit komt.  Wij raden u wel aan één groep als uw vaste groep te kiezen, want ook gezelligheid en saamhorigheid dragen bij aan uw plezier.
Het aantal trainingen en het aantal disciplines dat u wilt beoefenen bepaalt de hoogte van uw contributie.

Ciko’66 onderscheidt de volgende lidmaatschappen:

 1. Lidmaatschap volgens de indeling van de atletiekunie.
  1. Pupillen, van 6 t/m 11 jaar
  2. Junioren, van 12 t/m 19 jaar
  3. Senioren, van 20 t/m 34 jaar
  4. Masters, vanaf 35 jaar
 2. Wedstrijd-only. Als atleet train je niet bij Ciko’66, maar neemt wel als Ciko’66 atleet deel aan wedstrijden.
 3. Gast-lidmaatschap: Je bent lid van een andere atletiekvereniging en traint bij Ciko’66. Je betaalt de contributie die voor jouw leeftijdsgroep geldt.
 4. G-atletiek (gehandicapten atletiek).
 5. Donateur: Als u Ciko’66 een warm hart toe draagt, kunt u donateur worden. Met een jaarlijkse bijdrage van Euro 35,- ondersteunt u onze vereniging.