Denk mee met het nieuwe bestuur en geef je op voor een Droomsessie.

Geef hier je naam en emailadres op en kies 1 van beide ochtenden. Lees hieronder verder over het hoe en waarom van deze sessies.

[Form id=”6″]

Achter de schermen
Veel leden zijn op de hoogte van het feit dat er ook veel achter de schermen gebeurt. Bijna iedere dag van de week trainingen. Kleine en grote atletiekwedstrijden op onze atletiekbaan of daarbuiten.
Het zorgen voor een financieel gezonde vereniging zodat dat de huur van de baan en/of trainers betaald kunnen worden.
Alleen door de inzet van tientallen vrijwilligers en een actief bestuur dat zorgt voor de randvoorwaarden en de koers kan dit gebeuren.

Wisseling bestuur
Iedere bestuursperiode duurt drie jaar. De periode van het huidige bestuur begon in het voorjaar van 2019 en loopt af in het voorjaar 2022. Een bewogen periode waarin het bestuur met veel plezier hard gewerkt heeft voor onze club. Een periode waarin bestaande initiatieven zijn doorontwikkeld maar ook nieuwe initiatieven zijn opgepakt. Maar ook een bestuursperiode in de ban van het corona-virus. De letterlijke afstand heeft ervoor gezorgd dat niet altijd gemakkelijk was om ‘live’ te voelen wat er speelde binnen de club en/of met de leden. Dat er hierdoor zaken zijn blijven liggen beseft het bestuur.

Contact met de leden
Zoveel mogelijk in contact blijven met de leden en trainers is belangrijk voor ieder bestuur. Dit geldt natuurlijk ook voor het bestuur van Ciko’66. In onze club weet het bestuur ons te vinden, maar ook gemakkelijk andersom. Dit past bij ons.


En daarom:
Willen we de leden, voorafgaande aan de nieuwe bestuursperiode, vragen wat zij willen meegeven aan het nieuwe bestuur. Dit doen wij aan de hand van een aantal te kiezen kernwaarden inclusief de uitwerking hiervan. De club is tenslotte van ons allemaal.

 1. Januari 2022:
  Via de trainers gaan we op zoek naar een tweetal leden per groep. Deze leden zullen aan de hand van een aantal uniforme vragen ophalen wat er in hun groep leeft:
  • Welke kernwaarden passen het beste bij Ciko’66?
  • Kun je vanuit deze kernwaarden zo concreet mogelijke resultaten benoemen die je graag zou willen zien?
  • Wat verwacht je van het bestuur, wat mogen ze van de leden verwachten?
  • Wat is hiervoor nodig?
 2. Februari 2022:
  De deelnemers worden uitgenodigd voor de live en/of digitale sessies waarin de diverse groepen hun antwoorden presenteren en gezamenlijk tot een advies komen voor het nieuwe bestuur:
  • 1ste sessie zaterdag 12 februari van 9.30 tot 12.30 uur
  • 2de sessie zaterdag 19 februari van 9.30 tot 12.30 uur
  • 3de sessie zaterdag 5 maart 9.30 tot 12.30 uur (reserve datum)
 3. Maart 2022:
  Oplevering advies door betrokken deelnemers.
 4. April/Mei 2022:
  Presentatie advies aan nieuw bestuur door betrokken deelnemers.

Alle sessies worden begeleid door Ezra Hendriks, atleet bij Ciko’66 en werkzaam bij Partner en Adviseur interPactum.

Dit vind je misschien ook leuk...