Denk mee met nieuwe bestuur!

Geef je op voor de Droomsessie van 19 februari a.s.


Beste Cikoër, 

Hier volgt een urgent bericht! 

Inmiddels heb je op meerdere manieren het bericht ontvangen dat er deze maand droomsessies worden gehouden en dat er nieuwe bestuursleden gevraagd zijn. De respons hierop is minimaal. De sessie van 12 februari is daarom geannuleerd. Maar…, het gaat om het voortbestaan van jouw club, dus we vragen nog een keer of je 19 februari komt dromen.

Een club maak je namelijk met elkaar. Is het niet vanuit een individuele drijfveer, dan is het wel vanuit je trainingsgroep of omdat je kind geniet van atletiek. Daarom hebben wij als bestuur alle trainers opgeroepen om minimaal 2 mensen aan de sessie mee te laten doen. Als jij wil dat een volgend bestuur aan de slag kan met plannen die voor jou of je groep belangrijk zijn laat dan je stem horen.

Het volgende bestuur zal ook binnen acht weken vorm moeten krijgen anders heeft dit directe gevolgen voor jou als lid. Of het nu gaat om de baan(huur), Rondje Nederland, trainers, activiteiten in ons eigen krachthonk en kantine, schoonmaak, financiën of materiaal. Zonder bestuur lopen zaken als deze vast.

Dit hoeft niet te gebeuren, maar dan is het wel van belang dat jij, je partner, je ouders of je beste vriend(in) één van deze twee acties onderneemt:

  1. Je geeft je op voor de droomsessie van 19 februari van 09:30-12:30 via secretaris@ciko66.nl
  2. Je stuurt secretaris@ciko66.nl een bericht dat je een (gedeelde) bestuurlijke taak wil uitvoeren

Als voorzitter heb ik samen met mijn vrouw 3 jaar lang mijn ziel en zaligheid voor de club gegeven. Ik wil deze periode goed afronden door mijn werkzaamheden en die van Judith over te dragen aan een nieuw enthousiast bestuur.

Vriendelijke groet,

Wouter Brus

Dit vind je misschien ook leuk...