Foto’s C/D junioren kamp 2023

Door: Rogier Vos.

Wat was het een mooi weekend met het C/D junioren kamp 2023. Zaterdag begon voor de meesten van ons al vroeg. Er stond namelijk een competitiewedstrijd op het programma. Na een mooie wedstrijddag was het tijd om de tenten op te bouwen. Ruim binnen de tijd stond het hele kamp en konden we aan tafel. Het tactisch plaatsen van de BBQ gaf wat extra sfeer effecten en na 3 ronden was er weer genoeg energie voor het avondprogramma. We speelden een spel ‘het huis dat gek maakt’ waarbij het doel was om d.m.v. ruilen en opdrachten het juiste ‘wedstrijdkaartje’ te bemachtigen. Uitrusten en bijkomen deden we met een leuke film. Voor een grote groep was er echter nog voldoende energie om tot bijna middernacht door te gaan met beachvolleybal.

Rond 0:30 was het toch echt tijd om de tenten in te duiken en te gaan slapen. Dat laaste was voor een aantal nog best ingewikkeld. Praten, lachen en grappen maken bleek toch niet te combineren met ogen dicht en slapen.

Na een (heel) kort nachtje stond er een heerlijk ontbijt klaar. Energie konden we ook al wel gebruiken, want er werd al sinds 7:00 flink actief gedaan met voetballen, fluitballen en crossfietsen. De ochtend werd afgesloten met een honkbal met hindernissen activiteit. Helaas was het daarna alweer tijd om de tent in te pakken en naar huis te gaan waar ik vermoed dat er eindelijk tijd was voor wat slaap.

Heel erg veel dank naar de jeugdcommissie, de ‘oudere’ junioren voor het mede organiseren, de ‘overnacht-ouders’ en het bestuur voor de bijdrage om dit alles mogelijk te maken. Wat was het een heerlijke groep om zoiets mee te doen!

Dit vind je misschien ook leuk...