Onze penningmeester stelt zich voor…

Mijn naam is Pauline Dijkstra en vanaf dit najaar ben ik de nieuwe penningmeester van Ciko. Van Gerard Pasman neem ik het stokje over. Ik ben 49 jaar en woon in Arnhem samen met mijn man, Bart van der Mark en drie dochters: Jet, Doortje en Wiep van 14,17 en 19 jaar oud.

Ik ben opgegroeid op ’t Cranevelt vlakbij de oude atletiekbaan, nog een echte sintelbaan, waar ik mijn eerste trainingen heb gehad toen ik vijf jaar was. Met verschillende uitstapjes naar andere sporten kwam ik toch steeds weer terug bij Ciko en nu maak ik alle fases van pupil tot senior weer mee bij mijn dochters die alle drie op de baan bij de meerkamp- en sprintploeg trainen. Het is zo leuk om te zien dat mijn meiden net zo genieten van hun sport als dat wij altijd hebben gedaan.

Drie dagen in de week ben ik werkzaam bij een fysiotherapiepraktijk in Hoog-Keppel waar ik de administratie doe. Toen ik hoorde dat Ciko op zoek was naar een nieuwe penningmeester dacht ik gelijk dat dit mijn kans was om iets voor de club te kunnen betekenen. Bijkomend voordeel is dat ik het heel leuk vind om met cijfertjes te werken en te zorgen dat alles goed op de rit blijft.

Mijn wens is dat het voor iedereen een geweldige club blijft waar we met z’n allen veel plezier aan de atletiek en aan elkaar mogen beleven.

Dit vind je misschien ook leuk...