Run2Day zoekt een expert

Experts gezocht in Arnhem (24-28 uur)

  • Vast op zaterdag
  • Doordeweeks
  • Af en toe een keer op zondag

Onze pay off zegt het eigenlijk al; Door Runners Voor Runners. Hardlopen zit bij Run2Day’ers in het bloed. 

Wij geloven in kennis, in advies, in inspiratie, in motivatie en in specialisme. We groeien door te trainen en beter te worden. Sinds onze oprichting in 1996 doen we daarom één ding: mensen infecteren met het hardloopvirus. Dit doen wij met een enorm gedreven team van hardloopspecialisten.

Prestaties tellen

Bij ons staat passie hoog in het vaandel. Niet alleen passie voor hardlopen, maar ook voor de klant. Wij zijn van mening dat je meer kunt dan je denkt en dat wij hardlopers helpen hun doelen en dromen waar te maken. Run2Day is dé running specialist van Nederland. En met jou aan boord willen we dat blijven! Bij Run2Day inspireren, motiveren en adviseren we hardlopend Nederland om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons met onze productkennis, hardloopanalyses en klantgerichtheid. Elke klant geven wij een op maat gemaakt advies. Heb jij een passie voor hardlopen, ben je service gericht, energiek, nieuwsgierig naar de nieuwste trends en producten en wil je deel uitmaken van een sportief en dynamisch team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wellicht is één van de onderstaande vacatures iets voor jou.

Wat hebben we je te bieden?

Onze filosofie is eenvoudig: vorm een team van diverse en gepassioneerde mensen, zet de klant centraal en creëer een energieke en sportieve cultuur waar service, advies & the extra mile centraal staan. Een specialist word je natuurlijk niet zomaar. Daarom helpen wij je met verkoop- en producttrainingen om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Natuurlijk stimuleren we je om regelmatig (samen) te gaan hardlopen! Door een aantrekkelijke personeelskorting en het aanbieden van startbewijzen voor de evenementen waar we partner van zijn.

Kom jij ons team versterken?

De winkels zijn het hart van Run2Day: je kunt er als klant terecht voor specialistisch advies over onze producten, direct het product in handen krijgen en testen en de winkel is het adres om bij vragen over hardlopen aan te kloppen. Wil je ons enthousiaste team komen versterken? Wellicht is deze vacature iets voor jou.

Interesse?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe hardloopexpert voor 24-28 uur. Ben je minimaal 18 jaar, enthousiast en heb je een passie voor hardlopen? Kom dan naar onze winkel of mail je motivatie met cv en foto naar arnhem@run2day.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar Theo van Maanen 06-51678300 of stuur een e-mail naar arnhem@run2day.nl.

Locatie:

Run2Day Arnhem BV

Rijnstraat 70a, 6811EZ, Arnhem

Dit vind je misschien ook leuk...