Topprestaties voor A-pupillen Ciko’66

Op zondag 26 januari jongsleden hebben drie A-pupillen van Ciko’66 prachtige prestaties geleverd bij verschillende trailwedstrijden. Mingus Owen en Noémi de Vries liepen de Safaritrail in Arnhem. Mikael Smidts deed mee aan de winterbosloopcompetitie in het Achterhoekse Beek.

Mingus en Noémi

In Arnhem werd de 13e editie van de Safaritrail gehouden. Deze wedstrijd bestaat uit verschillende afstanden. Voor kinderen t/m twaalf jaar werd de 1600 meter lange welpentrail gehouden. In een wedstrijd met veel oudere kinderen wist de 9-jarige Mingus beslag te leggen op een prachtige tweede plek bij de jongens. De eveneens 9-jarige Noémi wist bij de meisjes ook beslag te leggen op een prachtige tweede plek.

Mikael

In Beek wordt drie zondagen achter elkaar gestreden in de winterbosloopcompetitie. Ook bij deze wedstrijden zijn er speciale kidsruns, maar hier deed de 9-jarige Mikael niet aan mee. Onze stayer liep namelijk de vijf kilometer tussen de volwassenen en wist met een fantastische tijd van 23:34 beslag te leggen op een dik persoonlijk record en een indrukwekkende tiende plaats in de categorie mannen t/m 39! jaar.

De trotse trainers Jante en Ronald zijn geïmponeerd door de prestaties van hun drie pupillen. En ‘dat zijn nog zeker niet de enige talenten die bij Ciko rondlopen’, aldus de trainers.

Dit vind je misschien ook leuk...