Ciko feliciteert onze nieuwe voorzitters en penningmeester

25.06.2019.

Tijdens een drukbezochte ingelaste ledenvergadering werden dinsdagavond unaniem de nieuwe voorzitters gekozen.

Anita en Karin heetten de aanwezigen welkom namens het zittende bestuur. Ruim 2 jaar heeft Ciko al geen voorzitter meer. We zijn daarom heel blij dat Wouter Brus en Judith Bosker zich kandidaat hebben gesteld.

Wouter Brus stelt zich kort voor. Hij geeft aan dat hij het voorzitterschap samen met z’n vrouw Judith Bosker op zich wil nemen zodat er altijd een gezicht is. ”Ciko is een gave club en wij willen er een nog gavere club van maken” aldus Wouter. Verbinding maken tussen wegatleten en baanatleten, duidelijke structuren als basis voor de vereniging en aandacht geven aan nieuwe leden zodat zij zich direct thuis voelen, zijn direct al enkele krachtige speerpunten.

Vanuit de aanwezigen wordt opgemerkt dat beide voorzitters door hun relatief jonge leeftijd wellicht senioriteit en bestuurlijke ervaring missen. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn mits er voldoende hulp en ondersteuning wordt geboden. Deze hulp werd direct ook aangeboden. Wouter was hier heel duidelijk in: ”Ciko is een vereniging met 600 leden waarvan veel leden overlopen van ervaring. Wij gaan hier gebruik van maken en niet het wiel opnieuw uitvinden”.

Wouter Brus en Pauline Dijkstra

De stemming was overduidelijk: alle 34 stemgerechtigden én 10 machtigingen waren unaniem voor dit duo voorzitterschap.

Nog meer goed nieuws: we hebben een nieuwe penningmeester! Gerard Pasman heeft het penningmeesterschap jaren succesvol vervuld en geeft dit nu over aan Pauline Dijkstra. Dit kon rekenen op een groot applaus.

Na afloop toasten we met elkaar op onze nieuwe bestuursleden.

Zie ook het vorige bericht waar beide voorzitters zich voorstellen.

Dit vind je misschien ook leuk...