Duo-kandidaat-voorzitters stellen zich voor

Dinsdag is er een algemene ledenvergadering. Dan kan Ciko een nieuwe voorzitter kiezen, meer precies een duo-voorzitterschap, Hieronder stellen de twee kandidaten zich voor. We zien iedereen graag 25 juni tijdens de alv van 21:00 uur tot 22:00 uur.

Onze namen zijn Judith Bosker (28) en Wouter  Brus (27).

Als oud atleten en liefhebbers van de sport willen wij graag met alle leden een stabiele en transparante club creëren. Een club waar weg en baan atletiek zich beide thuis voelen en ondersteund worden. een club met een stevige basis die waardering heeft voor zijn leden en verbind door gezelligheid.

Judith rent haar hele leven al en sinds haar 14e doet ze dat op de atletiekbaan. Eerst als meerkampster en later is ze specialist op de sprint geworden. Ze heeft meerdere NK medailles gehaald en ook een bronzen EJK medaille met de 4x100m. Judith staat bij de vrouwen in de allertijden ranglijst op de 60m en 100m. Daarnaast is ze bestuurskundige, fan van koffie en geeft ze personal en smallgroup trainingen (binnen en buiten)!

Wouter is zijn atletiek carrière begonnen in 2007 bij Ciko ’66. Hij is Nederlands Kampioen geweest op de 100m en heeft met het 4x100m team op de Olympische spelen van 2012 gestaan. In 2018 is hij gestopt met baan atletiek. naast zijn carrière in de sport heeft Wouter HBO psychologie gestudeerd, werkt hij op het Arentheem College als coach, geeft hij groepstrainingen en is hij ex voorzitter van de atletencommissie van de Atletiekunie.

Dit vind je misschien ook leuk...