Nieuwjaarsborrel 2.0

Het was een gok; de nieuwjaarsborrel op zondagmiddag en niet op de gebruikelijke dinsdagavond na de training. En die gok pakte goed uit: de kantine was flink gevuld, jong, oud, baanatleet en loper door elkaar. Aan oliebollen geen gebrek, lekkere hapjes evenmin en natuurlijk champagne!

Voor de nieuwe voorzitter en vice-voorzitter Judith en Wouter betekende dit de eerste nieuwjaarsborrel. Met de frisse wind, die met het grotendeels vernieuwd bestuur binnen Ciko al was gaan waaien, is ook de nieuwjaarsborrel flink opgefrist.

De vaste hoogtepunten zijn er natuurlijk nog steeds: Jasmijn Lau werd met haar zilveren plakken op EK’s atleet van het jaar. Gerard Pasman met het penningmeesterschap van de afgelopen 4 jaar vrijwilliger van het jaar en als extraatje werd Rien de Lange, nog altijd in het bezit van het clubrecord op de 30k 65+ en nog steeds erg actief lid ‘op leeftijd’, in het zonnetje gezet en benoemd tot speciaal Ciko erelid.

Nieuw was de clubquiz waaraan in teams werd deelgenomen. De vragen varieerden van algemene kennis tot heel gedetailleerde Ciko-kennis. We weten nu hoe hoog Hoogte 80 precies is, van wie het oudste clubrecord is, de begin- en eindstations van de trolleylijnen in Arnhem, welke Arnhemse straten in Monopoly zitten en dat Macedonië inmiddels Noord-Macedonië heet.

Dit vind je misschien ook leuk...