Atleet van het jaar, vrijwilliger van het jaar én de nieuwe kledinglijn

Traditiegetrouw werd er gisteravond geproost op een jaar waarin we mooie evenementen hebben neergezet, lekker getraind hebben en mooie prestaties zijn neergezet. En dat we dat vooral met z’n allen mogelijk hebben gemaakt. Dat 2024 net zo’n mooi jaar mag worden! De gretige aftrek van 0.0-bubbels verraadde dat er heel wat mensen in hun marathonvoorbereiding zitten en dit ook erg serieus nemen.

Langzaam druppelde iedereen binnen. De uitreiking was wat uitgesteld tot het eind van de borrel omdat familie van der Mark niks wilde missen van het 0-0 schouwspel tussen Vitesse en Utrecht.

Maar om 17u gingen we dan toch echt los. Te beginnen met de ‘Atleet van het jaar’: meer dan verdiend dit jaar opgeëist door Wiep van der Mark. Zij heeft dit jaar de PR’s aan elkaar geregen en heeft een plekje bemachtigd bij de beste werpsters van Nederland en staat op positie 21 wereldwijd! Zie hiernaast wat statistieken.

Dit jaar dus weer een speerwerpster (vorig jaar Suze) – wat is dat toch met Ciko en speerwerpen?

Richard Zeevat kreeg heel dik verdiend de trofee voor ‘Vrijwilliger van het jaar’ overhandigd. De wijze waarop hij zich al jaren ontfermt over de meerkamp-jeugd, ze veel meer leert dan ‘alleen maar meerkampen’, krachthonk-opruimdagen organiseert, stad en (buiten-)land afreist op zoek naar betaalbare krachthonk-apparatuur en daarnaast ook nog eens een heel fijn mens is. Niet geheel zonder druk kon hij niet anders dan toegeven dat deze prijs hem de gelukkigste man op aarde maakte.

Tot slot werd door Thimo de nieuwe kledinglijn gepresenteerd. De algehele stemming leek heel erg positief. Later hierover heel veel meer. Houd hierover de site in de gaten.

Dit vind je misschien ook leuk...