Suze en Gerrit de grote winnaars

17.01.2023. Valkenhuizen

Een slimme zet om de nieuwjaarsborrel gelijk met de pubquiz te organiseren! Het was lekker druk met lopers natuurlijk van de dinsdagavond maar ook leden die er speciaal voor naar de kantine gekomen waren. Leuk ook dat de jeugd de kantine gevonden had.

Thimo trapte af met de huldiging van de atleet van het jaar. Die keuze was niet lastig en kon alleen maar Suze Zeevat zijn. Haar zilveren medaille op het EK U18 met daarnaast het nederlands record onder 18, maakte haar de perfecte kandidaat. Haar enthousiaste en ook wel emotionele reaktie maakte van haar een nog mooiere winnaar.

De troffee voor vrijwilliger van het jaar ging naar Gerrit Markink. Hij is het afgelopen jaar iedere dinsdagochtend druk in de weer geweest met allerlei klussen in en rondom de kantine. Had Suze het afgelopen jaar niet zo buitengewoon gepresteerd, had de troffee voor atleet van het jaar er ook nog ingezeten met zijn 1ste plek op het NK marathon 65+. Zijn oproep was duidelijk: kom hem vergezellen op de dinsdagochtend en combineer het klussen met de gezelligheid van een kop koffie.

Na de proost op het nieuwe jaar was de vloer voor Anouk en Jan: zij presenteerden een pubquiz met superleuke vragen over sport in het algemeen en Ciko in het bijzonder. Hier kwamen een aantal winnaars uit waarna Cordien met een mirakuleuze gok op de lengte van baan 4 (423 meter) er met de hoofdprijs van door ging. Wil je de de quizvragen nog eens teruglezen: vind ze onderaan de pagina.

Dank aan Anouk, Josien, Ben, en Hedidja van de activiteitencommisie en ‘inhuur’ Jan Vullings voor deze strak georganiseerde avond!

Dit vind je misschien ook leuk...