Clubkampioenschappen 2023

Het is zover! De clubkampioenschappen komen eraan en vanaf vandaag kunnen jullie je inschrijven. Inschrijven doe je via deze link. Bij pupillen- en juniorentrainingen kun je ons ook naast de baan vinden, je kunt je dan direct bij ons inschrijven. Op atletiek.nu vind je ook het chronoloog. LET OP: Het chronoloog is voorlopig en kan nog veranderen.

Ledeninput

We hebben jullie gevraagd welk onderdeel jullie graag zouden willen bij de clubkampioenschappen en jullie hebben in grote getalen gestemd! We hebben meer dan 40! reacties gekregen, en de nipte winnaar is geworden: de zweedse estafette met 12 stemmen, op korte voet gevolgd door de 1500m met 10 stemmen.

Maar wat is de zweedse estafette eigenlijk? De zweedse estafette is een gemixte vorm van estafette waarbij de eerste loper 400 meter loopt, de tweede 300 meter, de derde atleet loopt 200 meter, en de laatste atleet loopt 100 meter.

De zweedse estafette staat niet op atletiek.nu. Hiervoor kan je je aanmelden op de dag zelf, wij zullen dan ons best doen om eerlijke teams te maken van alle aanmeldingen zodat we een leuke race krijgen. Hij staat ook niet op het chrono op atletiek.nu, maar hij zal plaatsvinden aan het einde van de dag. Voor de pupillen organiseren we een zweedse estafette tussendoor, zodat zij eerder naar huis kunnen.

Dit vind je misschien ook leuk...