Arnhem Running Tribe Ciko editie

Woensdag 27 september is de Arnhem Running Tribe bij ons te gast in de kantine. In samenwerking met ons hebben is er een mooi en echt Ciko’66 programma opgesteld!

We hebben een aantal fantastische gasten uitgenodigd, waaronder Marko Koers (trainer jeugd), Henk Brouwer (trainer sprint) en Daniljo Vriendwijk (onze topper op de 100meter). Marko Koers heeft maar liefst 3 keer deelgenomen aan de Olympische Spelen en Henk Brouwer heeft 1 keer deelgenomen aan de Olympische Spelen. Dit is dus een unieke kans om meer te weten te komen over hun ervaringen en tips te krijgen van deze Olympische helden.

Maar dat is nog niet alles – we hebben ook een speciale gast die halverwege binnen zal vallen en een update zal geven omtrent de najaarsmarathon in Amsterdam. En natuurlijk mag de quiz niet ontbreken!

We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien en samen te genieten van deze speciale editie van het Runcafe. Zorg dat je erbij bent op 27 september – het wordt een avond om nooit te vergeten!

GRATIS TICKETS VIA DEZE LINK: Arnhem Running Tribe RunCafe Ciko’66 editie Tickets, woe, 27 sep. 2023 om 19:30 | Eventbrite

Dit vind je misschien ook leuk...