Doe mee met de NN Rivals Run

Vijf dingen die je moet weten over de NN Rivals Run
Een heel nieuw concept. Twee steden, één finish. 250 lopers per stad. Arnhem en Nijmegen nemen het tegen elkaar op en de stad die als eerst 200 lopers in Elst heeft, wint. Dat is wat de eerste editie van de NN Rivals Run is, maar wat houdt dit nieuwe concept verder eigenlijk in? Aan de hand van vijf punten leggen wij dit uit!


1. De Selecties
Beide teams bestaan uit 250 deelnemers die zich kunnen kwalificeren door minstens 10 kilometer hard te lopen met hun favoriete running app en deze via WhatsApp delen met hun teamcaptain


2. Snelheid
Omdat juist de nummer 200 uiteindelijk de belangrijkste loper is, is de race ook voor de niet wedstrijdloper ontzettend interessant! Dus loop jij de 10km binnen anderhalf uur? Ga je dan zeker kwalificeren!


3. De Routes
Team Nijmegen start op de Grote Markt en Team Arnhem op de Korenmarkt. Eenmaal aangekomen in Elst zullen beide teams de laatste kilometers langs elkaar op lopen met de finish voor het gemeentehuis.


4. Deelnemerspakket
Weet jij een plek te bemachtigen in de selectie van jouw stad? Dan krijg je in het deelnemerspakket o.a. het officiële NN Rivals Run shirt van Mizuno, STOX Energy Socks, een voedingspakket van Maurten, en meer!


5. Voorbereiding
Bij de Run2Day winkels in Arnhem en Nijmegen zijn er trainingsavonden waarbij Mizuno uitleg geeft over de beste schoenen én gecertificeerde trainers vast een stukje van de routes lopen met de deelnemers, zodat je perfect voorbereid aan de start kunt verschijnen!

Check voor meer info rivalsrun.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...