En de Bos & Vallei Cross wordt gewonnen door…..

Door: Martijn Talens

De 47e Bos & Valleicross was het alweer. Een Cross-circuit over 4 wedstrijden, Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen. Rhenen was 2 februari het toneel van de laatste van de vier wedstrijden waaraan 4 Ciko deelnemers aanwezig waren die meedongen naar de titel. 3 Meisjes Junioren C en 1 Jongen Junioren B.

Florian Löwik had het podium in zicht en moest afrekenen met Max van Gelder om de derde plek te bemachtigen. In echt Crossweer zat het er helaas niet in, maar Florian heeft een goed circuit gelopen. Helaas de gehate plek 4.

Bij de meiden C, Bridget Konings, Sativa Wenker en Merel Talens was het onmogelijk dat de winst niet naar een Cikoster zou gaan. Bridget en Sativa domineerden het circuit vanaf seconde 1. Bridget won Veenendaal en Wageningen. Daarna won Sativa in Ede. De wedstrijd in Rhenen zou bepalend worden wie er met de winst van door zou gaan. Met een goede wedstijd ging uiteindelijk de winst naar…..Bridget! Gefeliciteerd Sativa pakte de tweede plek in Rhenen en werd mooi 2de, Merel kaapte plek 10 weg en werd 12de in de einduitslag.

Dit vind je misschien ook leuk...