Gezellige en succesvolle competitiedag Masters

25 juni, Zeist. Door Josan Tielen.

Zondag 25 juni mochten de heren en dames masters aantreden voor hun 2e competitiedag. Met aardig wat geblesseerden en afwezigen (hoe herkenbaar) maar voldoende bezetting om goed mee te kunnen doen.

Richard, Eef, Erik, Ezra, Jurjen en Arie traden aan bij de heren, Karin N., Angelique, Alet, Gertruud, Karin de L. En Josan bij de dames.

Bij zowel de dames als de heren was de estafette zonder twijfel het meest spectaculaire onderdeel; voor Arie een eerste keer de 400m, waar Alet deze afstand half geblesseerd die afstand gedoseerd  liep,  Erik en Gertruud stijlvol op de 300m, met Rebekka en Ezra onnavolgbaar snel op de 200m, alsof ze met een katapult werden afgeschoten en Richard en Josan als afmakers op de 100m. Zo werd die estafette een waardige afsluiting van een mooie atletiekdag. De dames werden met hun uitslagen uiteindelijk 6e in de totale competitie en mogen daarmee naar de finale in september. De heren behaalden de 20ste plek en daarmee eindigt hier hun competite-avontuur.

10 september wordt de finale gehouden en de dames zullen met een completere bezetting en minder geblesseerden zeker weer voor het podium gaan strijden.

(uitgelichte afbeelding uit archief)

Dit vind je misschien ook leuk...