Gezocht: hulp bij indoor-jeugdwedstrijden in Apeldoorn

In het komende winterseizoen organiseert de Stichting Indoor Atletiek (SIA) in het Omnisport Apeldoorn weer een tweetal mooie wedstrijden voor de jeugdcategorieën.

In het winterseizoen 2019/2020 zal SIA twee wedstrijden organiseren:

  • Zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020: Decathlon Nationale CD Indoor
  • Zondag 8 maart 2020: Decathlon Nationale Pupillen Indoor

Gediplomeerde juryleden vinden het wellicht leuk om een keer bij een grote wedstrijd in het Omnisport te helpen. Een mooie wedstrijd om ervaring op doen die bij ons outdoor seizoen weer goed van pas komt.

Ouders/verzorgers van jeugdatleten willen misschien helpen bij de wedstrijd waar hun zoon of dochter aan meedoet.

Wat verwachten we van degene die helpen?
De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot medewerker kassa/ toegang, van pupillenbegeleider tot medewerker callroom en van medewerker catering tot medewerker materiaalploeg. Kortom: voor iedereen is er een passende rol om deze wedstrijden gezamenlijk tot een groot succes te maken. Kennis van de atletiek is niet persé vereist.

Wat kun je van ons verwachten?
Een erg gezellige dag met alle juryleden, vrijwilligers en atleten in het Omnisport. Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Alle vrijwilligers/ juryleden ontvangen een T-shirt van de organisatie en zijn op die manier duidelijk herkenbaar. Dit T-shirt moet na afloop wel weer worden ingeleverd. Verder krijg je uitgebreide informatie over de taken die bij jouw functie horen, zodat je goed voorbereid aan de wedstrijd kunt beginnen.

Interesse om te helpen als vereniging? Of als individu? Of wil je eerst nog meer informatie?
Mail naar info@indoorapeldoorn.nl! Wil je bij de aanmelding duidelijk aangeven voor welke dag(en) je je aanmeldt en of je een voorkeur hebt voor een functie?

Dit vind je misschien ook leuk...